Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


sunnuntaina, heinäkuuta 27


 

Kaikesta jää jälkiä - vaijääkö?

Moni innokas nyysseihin kirjoitttaja saattaa hämmästyä vuosien päästä kun nuoruuden huumassa kirjoitettu nyyssi putkahtaakin esille. Nyyssien tonkiminen on helpompaa kuin uskotkaan.
Voit jopa selvittää kuka kirjoittelee nyyssejä Oy Firma Ab:n työajalla ja työnantajan laskuun. Itse selvitin kuka oman kotipaikkakuntani kunnan virkamiehistä käyttää työaikaansa nyyssien kirjoitteluun.
Temppu on äärimmäisen helppo. Menet vain Googlen keskusteluryhmän Advanced valikkoon ja kirjoitat pääikkunaan *@firna.fi
Hämmästys oli suuri kun innokkaimmaksi kirjoittajaksi paljastui tuttu mies. Hänen onnekseen hän ei ollut kysellyt tuhmia kuvia, vaan viestit olivat asiallisia ja liittyvät hänen työhönsä, mutta toisinkin voisi olla.
Tässä muuten pommiakin vaarallisempi ase tulevia kunnallisvaaleja ajatellen. Samalta sivulta selvität nopeasti kuinka monta viestiä jokin tietyn sähköpostiosoittteen omaava on lähettänyt ja mikä on hänen sähköpostiosoitteensa. Samalla tietysti selväää ryhmät, joihin etsitty on kirjoittanut ja mitä hän on kirjoittanut.
Ihmettelenkin media laiskuutta selvittää tunnettujen kansalaisten nyyssejä. Itse löysin vähällä vaivalla muutaman todellisen herkkupalan.
Viestien arkistoinnin voi toki estää kirjoittamalla viestin yhteyteen x-no-archaive: yes
Jos nyt välttämättä haluat kirjoittaa hävyttömiä niin tee se tunnetun ja arvostetun anonyymipalvelun kautta. Näin vältyt ikäviltä jälkiseuraamuksilta.
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter