Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


keskiviikkona, heinäkuuta 23


 

Kovaäänistä puhetta!

Istun kesäkaupungin terassilla kun naapuripöytään ilmestyy hieman humaltunut seurue - kaksi miestä ja yksi nainen. Keskustelu on riittävän kovaäänistä Ilmenee että seurue on paikallisen lehden atk-osastolta. Keskustelua kuuntelemalla ja ilmenee, että lehti on muuttanut nettisivunsa maksullisiksi ja selailemaan pääsee ilmaiseksi jos on lehden tilaaja ja kirjautuu nettiversion käyttäjäksi.
Sitten tulee paukku. Seurueen toinen miespuolisista henkilöistä kertoo että niaas tänään tietyillä sivuilla ties kuinka monenen kerran". Eli atk-veijari seuraa ip-osoitteen ja rekisteröitymistietojen perusteella nimeltä ja kasvoilta tunnetun kaupunkilaisen kulkua lehden sivuilla.
Saamari. Pysyn tuskin paikoillani.
Maksan laskuni ja siirryn läheiselle puistonpenkille ja soitan ko. seurueen esimiehelle. Seuraa säikähdys, hiljaisuus ja sen jälkeen erittäin miehenkiintoinen keskustelu. Esimies vakuuttaa että kysymyksessä on työntekijän selvä virhe ja että seurauksena on jonkinlainen sanktio. Esimies myös vakuuttaa että nimeltämainitun henkilön kiinnostuksen kohteita ei tulla missään tapauksessa antamaan esimerkiksi ilmoittajille. Mitä en usko, mutta en halunnut ryhtyä vastaankaan väittämään.
Näen puiston penkiltä että seurueen nainen saa puhelun. Äänet pyädässä ovat nousseet niin, että ne kuuluvat liikenteen melun ylitse vaikka sanoista ei saa selvää.
Puhe katkeaa soitoon. Seuraa nopea suparttelu päät yhdessä ja seurue poistuu terassilta. Jään istumaan puiston penkille syvissä aatoksissa.
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter