Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


tiistaina, heinäkuuta 29


 

Tämän sivun tekisin, jos osaisin

Journalismnet.com
Kanadalainen Julian Sher on arvostettu journalisti ja tv-tuottaja. Sen lisäksi hän on kautta maailman tunnetu internetasiantuntija ja kouluttaja.
Sher´n sivusto Journalismnet.com on tarkoitettu pääasiallisesti ammattijournalisteille, mutta sivustolta löytyy tutkimusta kaikille internetistä kiinnostuneille. Erityisen kiinnostavia ovat Sher`n kolumnit. Ne luotaavat yleensä poikkeuksellisen syvältä nettiä ja toimittajan työtä.
Ei ammattijournalistin kannalta Julian Sher´n sivuston parasta antia ovat vihjeet, vinkit ja netin käyttöohjeet. Erityisesti ihmisten, uutisten ja tietojen löytämiseen liittyvä osio on netin paras.
Kannataa käydä vilkaisemassa.
Sher johdattelee �kädestä pitäen� esimerkiksi löytämään tietoja tietystä henkilöstä webistä, jos hänestä yleensä tietoja on. Sivusto on todella hyvä apuvälinen Yhdysvalloissa asuvalle ja työskentelevälle journalistille tai kenelle tahansa syvällisempää tietoa etsivälle.
Eurooppalaiselle lukijalle shokki on netin läpinäkyvyys. Oikeilla välineillä kaivat lähestulkoon kenestä tahansa uskomattoman paljon tietoja aina osoitteesta ja puhelinnumerosta, avioeroihin ja rikostrekisteriin saakka.
Sher käyttää hieman dramaattisesti sanaa �vakoilu� spy – kertoessan miten löytää yksilöä koskevia tietoja. Periaatteessa on kysymys vain Googlen ominaisuuksien oppimisesta ja yleisten rekistereiden tuntemisesta sekä yleisten hakujen osaamisesta.
Jatkuvasti päivittyvistä uutisista kiinnostunut löytää Journalismnet.com sivuilta nopeasti parhaiten itselle sopivan palvelun. Voit vaikka tilata sähköpostiisi uutisvaroituksen, asiasta joka on varmasti maailman lehtien etusivulla huomenna.
Journalismnet.com`n etusivulle pääset TÄSTÄ
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter