Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


lauantaina, elokuuta 23


 

Hulluja riittää joka lähtöön

Linkkejä: Check popularity, Popularity check, Free check sofware, Free url submitTämän weppilokin ylläpitäminen käy päivä päivältä yhtä jännittävämmäksi. Viikonvaihteessa päätin kokeilla jatkaa sivuni linkin �submittaamista� ja tunnin aikana lähetin sivuni osoitteen kymmeniin submi-tpalveluihin.
Koska minulla on käytössä ns. lepakko-osoite, ei mitään hätää pitäisi olla, paitsi että saan varautua satoihin roskaposteihin, jotka toivon mukaan pystyn suodattamaan. Ja jos en pysty, niin vaihdan sähköpostiosoitteeni.

Kun Kusti polkee
Miltei reaaliajassa postilaatikkoni alkoi täyttyä kiitoksista siitä, että olin valinnut, jos ei nyt maailman parhaan, niin ainakin toiseksi parhaan hakupalvelun tai linkkikokoelaman.
Ainakin osa Plokkaa-sivun linkeistä sijaisee arabimaiaden ja lähi-idän hakukoneissa ja linkkikiarjastoissa.
Älykäs lukija on varmaan jo arvannut, että lähes kaikki ilmaista näkyvyttä tarjoavat ovat spammareita. eli roskapostin lähettäjiä, jotka tällä tavoin keräävät toimivia sähköpostiosoitteita. Odotan pienellä jännityksellä kuinka monta roskapostia on laatikossani huomenna .

Michelle
Kaikki kiitosposti ja tarjoukset olivat tylsää ja läpinäkyvää, paitsi yksi. No, pirutietää vaikka siinäkin näkyisi läpi. Tarjous oli nimittäin seuraavanlainen:

Hey hon,

My name is Michelle and I just turned 19. I'm a NURSE student.
I recently started exhibiting myself on my web cam. It's fun to get
real kinky! FOR FREE, you can become part of iFriends, and SEE MY
WEBCAM right now, or broadcast your own, and start making new friends on your
own!


Pidän Michellen weppiosoitteen omana tietonani, siltä varalta että kukaan ei saisi sivulta virustartuntaa tai vielä pahempaa. Ajoin muuten submittaukseni jälkeen kaupallisia vakoiluohjelmia tuhoavan ohjaelman.

Miten story jatkuu.
Löydettävyynei perjantai illalla klo. 22.10 oli seuraava:

Yhteensä linkkejä: 277
Alttheweb 220
Altavista 0
Google 9
HotBot/inktomi 31
MSN 22


Alan Bitit


P.S
Nerokkaita nämä spammaajat. Vasta tänäänlauantaina huomasin, että eilen kaksi näkyvyyttä tarjoavaa kysyi lupaa lähettää minun sähköpostiohjelmallani heille hyväksymisviestin. Minä pöljä lupaamaan. Näin he saivat haltuunsa myös henkilökohtaisen sähköpostiosoitteeni, jonka he tietysti myyvät edeleeen. Odotrettavaissa on siis postia myös omaan laatikkooni.
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter