Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


torstaina, elokuuta 28


 

Internetin hörhömittari


Sanat: hörhö, hörhöt, ultra, okkultismi, johan af grann, Juutilainen, new age, urantia

Internetissä on myös hörhömittari. En tässä ryhdy paljastamaan etukäteen ketkä kotomaamme tunnetut kasvot ovat päässeet ranking-listalle. Voit tarkistaa asian itse alla olevasta linkistä.
Sivun ylläpitäjä huomauttaa, että Mittarin toteutuksessa on hyödynnetty loisteliasta Google-hakupalvelinta. Palautetta otetaan vastaan, mutta ylläpito huomauttaa, että tähän hyväksytään kuvailuja ainoastaan suomalaisista persoonallisuuksista. Ylläpito suosittelee myös Klaus Juutilaisen sivuja. Hänen kohdallaan on mahdotonta arvioida tarkkaa mainintojen määrää, sillä Googlen käyttö osoittautui mahdottomaksi lukemattomien nimimerkkien vuoksi; nimimerkkien, jotka kieltävät olevansa Klaus Juutilainen, vaikka hihhulogisella analyysilla niiden alkuperä voidaan sijoittaa suurella varmuudella yhteen pääkoppaan. Euroopan keisarinakin mainetta saanut Klasu on tunnettu mm. vierailuistaan Kuussa.
Tässä ei ole mitään kummallista, sillä hän on tiettävästi Valhalla-kaupungin pormestarin läheinen ystävä. Ylläpito huomauttaa, että nämä sivut edustavat vain ja ainoastaan tekijänsä näkemyksiä. Hörhömittarin toteutuksessa on huomioitu jokainen, jonka näkemykset ovat tekijän mielestä niin ansiokkaita, että he olisivat ansainneet maininnan tällä listalla. Ikävä kyllä vain kymmenen mainituinta henkilöä ovat lopulta saaneet kyseisen kunnian.Näin siis ylläpitäjä.
Netissä on riittävästi hörhöjä pitkänkin istunnon ajaksi, jopa hämmästyttävän paljon. Erityisesti tämän genren floora kukoistaa erilaisilla ufo, new age, henkimaailma, urantia, okkultismi jne. sivuilla. Yksi nimi sentään täytyy mainita. Kaikkien hörhöjen kruunaamaton kuningas - Johan af Grann.

Hörhömittari Klaus Juutilainen, Terapiaryhmä Jonkinlaista hörhöilyä tämäkin This is humour – onko tässä hörhölogian syvin olemus? USVA Jos vielä emmit niin tee astroanalyysi Noituus, taikuus ja noitavainot Makupalat Korhola
Alan Bitit
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter