Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


tiistaina, elokuuta 19


 

Miten hyvin sivusi tunnetaan?


Hakusanoja: submit, submit url, submit link, add link, exchange link, check link popularity

SubmitShop.Com:n mukaan blogini on indeksoitu seuraavissa hakukoneissa: Altteweb, Altavista, AOL, Google, Hotspot, MSN, Dmoz, Exite/magellan, infoseek, iWon, Lysos ja WiseNut. Tästä kiitos erilaisille ilmaisille submit-palveluille. Kuten listasta näkyykyy, mukana ovat kaikki merkittävimmät hakukoneet. Löydettävyys siis pitäisi olla hyvä. Tämä oli siis tilanne maananina 18.08. 2003.
Pieni tsekkaus osoitti, että Plokkaa sivulle on noin 300 linkkiä. Tällä linkkimäärällä esimerkiksi Google nostaa sivuni hakusanalla Plokkaa listan kärkeen. Voit tarkistaa omalle sivullesi johtavat linkit vaikkapa näillä:
Kuinka monelta webbisivulta
Link popularity check

Paljonko on paljon?
Vaikka järki sanoi, että kukaan tuskin tulee suomalaiselle blogille ulkomaisesta linkkikokoelmasta, halusin kasvattaa sivuilleni johtavien linkkien määrää
Mielenkiintoista linkkien lisäämisessä ja vaihtamisessa on se, että¤ linkinvaihtoa tarjoavat hyvinkin pienet erityisryhmätt. Jos olet vaikka kiinnostunut wiccasta, niin saat helposti oman sivusi asianharrastajien linkkilistoille. Suomessa tällaista valikointia harrastavat erityisesti ns. kristilliset sivut.
Netissä on runsaasti erilaisia linkkihakemistoja ja linkkipalveluita sekä huonon maineen omaavia linkkifarmeja, joihin voit lisätä url:äsi. Palaan näihin tulevaisuudessa. Mutta miksi lähteä merta edemmäksi kalaan kun kotimaassakin voi lisätä linkkinsä helposti.

Kotimaista hyvää
Kotimaista hyvää edustaa esimerkiksi Rautasaitti.com. Sivuston ylläpiäjät Timo Meri ja Ville Siirola kertovat saitistaan sivulaan:
"Rautasaitti.com on heinäkuussa 2001 perustettu, tietokoneista, ohjelmista ja konsoleista juttuja tekevä WWW-saitti. Idea omasta hardware-saitista lähti kehittymään kahden henkilön: Timo Meren ja Ville Siirolan päässä ensimmäisen kerran kesällä 2000. Sitten joulukuussa 2000 mietittiin uudelleen, ja päätettiin yrittää. Jo kuukausien kokemuksen jälkeen olemme edelleen innokkaita kehittämään palveluamme. Toivomme, että kävijämme viihtyvät täällä¤ ja lähettävät hyödyllisiä vinkkejä tietokoneidensa virittelyyn sekä tärkeimpiä uutisia".
Syy siihen että tarjosin linkkiäni Timolle ja Vilelle on siinä, että Rautasaitissa käy todennäköisesti porukkaa, jota tämän sivun materiaali saattaa kiinnostaa.
Rautasaitti.Com

Lisää linkki
Hakusanalla lisää linkki löytyy Googlesta tuskastuttavan paljon sivustoja, joille voi lisätä oman linkkinsä. Linkkisivut joihin on mahdollisuus lisätä oman sivun url vaihtelevat hyvinkin paljon. Eräillä sivuilla riittää, että lisää linkin. Jotkut näistä sivuista jättävätt hiukan epämääräisen tunteen siitä, että onko linkin laittamisesta mitään hyötyä. Ammattimaisen ja luotetavan kuvan antaa esimerkiksi Skene.
Eilen maanantaina Plokkaa blogissa kävi kahdeksantoista (18) vierasta. He tulivat sivuilleni Pinserin Blogilistan perusteella.
Nyt odotan jännittyneenä mitä tapahtuu, vai tapahtuuko mitään? Lisäilin eilen blogini osoitteen pariinkymmeneen linkkihakemistoon sekä pariin erittäiin laajaan submit-palveluun. Käytin pääasiassa erinomaista SubmitShop-palvelua.
Tulen tänään tiistaina lisäämään sivuni useaan linkexhange-tyyppisiin palveluihin vain nähdäkkseni mitä tapapahtuu. Tämä kaikki saattaa johtaa pieneen piikkiin kävijämäärissä (tai sitten ei). Se kuinka moni tulee uudelleen, onkin jo toinen juttu. Tulevissa topiceissa kerron, miten kävi.

Alan Bitit

Kokeile näitä ja etsi lisää hakusanalla: lisää linkki
Skene
Jonneweb
Linkkiasema
Internetosoitteet.Com
Kumilenkki
Vaihda linkkejä
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter