Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


sunnuntaina, elokuuta 24


 

Tsekkaa sivullesi johtavat linkit


Sanat: Link popularity check url
Link popularity check on keino tutkia omalle kotisivulle johtavien linkkien määär. Tämä määrä on, kuten tunnettua, yksi Googlen keinoista pisteyttää hakutulosta. Eli mitä suurempi määrä linkkejä on kotisivulle, sita korkeammalle pääset hakutuloksessa.
No, hakukoneet ovat älykkäitä ja pelkällä linkkien määrällä et asemaasi nosta. Siihen tarvitaan muitakin konsteja. Hyviä neuvoja saat Pinserissä käydyssä keskustelussa.
Minä onnistuin nostamaan Plokkaa-sivustolle johtavien linkkien määrän 277:stä runsaaseen 290:ää runsaassa vuorokaudessa ja prosessi ilmeisesti jatkuu.
Onko siitä mitään hyötyä näkyvyyden parantumissa, onkin jo toinen asia?
Mielenkiintoisia havaintoja on joka tapauksessa tulossa. Sivuni on nyt mm. Jossakin Missisipin varrella sijaitsevassa Cajun-saitissa ja Thaimaalaisessa ostos-saitissa.
Cajun saitilla Plokkaa oli sulassa sovussa ranskan ja englanninkiaelisten linkkien kanssa. Ainoia kaunaeusvirhe oli se, että sivunini ääkköset eivät tulostuneet ja description teksti oli lähes täysin käsittämätön.
Nyt tietysti odottelen, että joku missisipinsuomalainen huomaa linkin ja lähettää sähköpostia.

Link populaarity checkJos haluaa vertailla helposti ja mukavasti omalle sivulle johtavien linkkien määrää, jonka eri hakukoneet löytävät, on syytä käyttää ilmaista ohjelmaa. Yksi näistä on LPC-ilmaisohjelma.
Sitä on helppo käyttää ja ohjelma tarjoaa mahdollisuuden lisätä tsekattavia linkkejä ja mahdollisuuden vertailla muiden sivustojen suosituimmuutta. Seuraavat hakukoneet ovat mukana: Alltheweb, Altavista, HotBot , Google, Inktomi ja MSN,
Varsinkin eri sivuille johtavien linkkien määrän tutkiminen opettavaista. Viime viikon perjantaina Plokkaa sivulle johtavien linkkien yhteismäärä oli 277, Pinseriin johtavien linkkien yhteismäärä 15 421 ja esimerkiksi Visakopu.Nettiin johtavien linkkien yhteismäärä oli määrä oli .4749.
Tänään sunnunai aamulla tilanne oli muuttunut. Plokkaa sivustiolle johti n. 290 linkkiä.

LPC osoite:

Alan Bitit
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter