Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


lauantaina, elokuuta 16


 

Vain vähän vaihtoehtoja?


Päivän lehdet kertoivat pikku-uutisessaan, että �Vaikuttava tietotoimisto (VAI) vaikeni�. Uutisen mukaan vaihtoeehtoisia uutisia tarjonneen sivuston toiminta lopahti krooniseen resurssipulaan ja uudistusvaikeuksiin.
Vaikuttava tietotoimsto ehti kolmen vuoden aikana tuottaa runsaasti vaihtoehtoisia uutisia. VAI oli osa Independet Media Centeriä, joka perustetiin maaliskuussa 1999 Sealetteen Yhdysvaltoihin tiedottamaan Maailman kauppajärjestön WTO:n vastaisista mielenosoituksista. Independet Media Center onkasvanut kansainväliseksi verkostoksi, johon kuuluu kymmeniä sivustoja eripuolilla maailmaa. Vaikuttavan tietotoimiston toiminnan loputtua Suomeesa ei ole Indymedia verkostoon kuuluvia organisaatioita.
VAI:n sivulla esitetään lopettamisuutisen hännässä optimistinen pyyntö:
Pyyntö
� Mikäli sinä tai edustamasi järjestö käyttää säännöllisesti VAI:ta tiedotuskanavanaan tai pidät vastaavanlaisen vaihtoehtomedian olemassaoloa tärkeänä ja haluat osallistua uuden Indymedia Finlandin käynnistämiseen, ota yhteyttä osoitteeseen imc-finland-process@lists.indymedia.org. �

Vaikuttava tietotoimisto
Vaihtoehtomediaa verkossa:
Megafoni
Kulma.Net
Z Communications
Vaihtoehtoja on
Vaikuttavan tietotoimston poismeno on valitettava asia. Jos potkua ei enää ole niin sitä ei ole. Onneksi aina löytyy ihmisiä, jotka jaksavat. Toisaalta täytyy muistaa että myös yhteisnta tukee sivustoja, joiden humanistinen sanoma poikkeaa iltapäivällehtien humanismista. Tällaisia sivuja ovat mm:
Kepa
Maailma Net
Verkkolehti Sarastus
Electronic frontier Finland
Kansainvälinen
Clandestine Radio

Lukisin mielelläni sinun indy löydöistäsi. Tulen liittämään indy-linkit heti kun vapaat aikaa tulee tämän sivun linkkikokoelmaan.Alan BititLinks to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter