Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


lauantaina, elokuuta 30


 

Vie itsesi ja taideteoksesi Nettiin


Sanat: free web art gallery extibition community

Internet on vapauttanut harrastelijataiteilijat ja taiteen valtavirtaa vastaan polkevat taidehallien, gallerioiden ja muiden rahastajien kahleista. Netissä on runsaasti sivustoja, joille voit siirtää oman näyttelysi ilmaiseksi. Parhaimmilla sivuilla voit myös mainostaa itseäsi sumeilematta. Ainoa ongelma on, miten taiteestasi kiinnostunut löytää ilmaista näyttelytilaa tarjoavan sivuston.
Internet tulee mullistamaan ihmisten tavan hankkia ja kohdata taidetta. Milloinkaan aikaisemmin ihmiskunnan elämässä ei taiteilijalla, taiteenharrastajalla tai itsensä ja ajatuksensa syrjäytetyksi kokeneella ole ollut tällaista mahdollisuutta tuoda ajatuksiaan julki.
Olitpa, kuvataiteilija, sanoittaja, kirjailija, säveltäjä, elokuvantekijä, koodinvääntäjä – niin internet tarjoaa sinulle väylän ihmisten luo. Mikä tahansa asia taivaankannen alaa, joka on muutettavissa digitaaliseen muotoon löytää paikkansa internetistä.

Jokainen on Netin arvoinen
Ns tavalliselle kansalaiselle syntyy helposti kuva, että netti on vain osaajia varten. Tämä ei tietenkään pidä paikkaansa. Voit laittaa nettiin ajatuksesi, perheesi valokuvat, koirasi kuvan, runosi, sävellyksesi, mielireseptisi ja oman itsesi.
Voit yrittää vaikuttaa netin kautta ystäviisi, vihamiehiisi, viranomaisiin tai yleiseen mielipiteeseen. Tästä jälkimmäisestä ovat esimerkkeinä vaikkapa wppilogit, joita suomessa on lähes 500 tämä Plokkaa weppiloki mukaan lukien. Esimerkiksi ilmainen Blogger palvelu tarjoaa mahdollisuuden omaan nettipäiväkirjaan kaikille kiinnostuneille. Oman nettipäiväkirjan pystyttäminen ei vaadi minkäänlaista ohjelmointitaitoa. Saat oman sivun pystyyn viidessä minuutissa.
Blogger

Kerro löydöistäsi
Ilmaista näyttelytilaa tarjoavien sivujen löytäminen on tuskan takana. Jos liität hakusanojen joukkoon sanan amateur niin se tuntuu nykyään tarkoittavan huonolla videokameralla kuvattua pornofilmiä. Samaan tulokseen johtaa hakusanat free images. Hiukan parempi tulos syntyy jos käytät sanoja free - art - gallery - community - exibition - web art – eri yhdistelminä. Myös avainsanat site+ related sites toimii jollain tavalla. Nopein tie genreen on tutkailla Deviantartin linkkitietoja.

Toinen havainto on se, että kauhu, horror, fantasia ja sciencefiction aiheet sekä goottilainen maailma tuntuvat olevan tämäntyyppisten yhteisöjen keskeinen teema. Ei muuta kuin tekemään löytöjä.

Deviantart
ElfwoodMissä unelmista tulee totta
Where else can you find a world where everything is possible, where dreams become reality and where creatures from your imagination come to life?

Digital Art Community


Tutki myös näitä:
The EbonDragon Lair
Epilogue

Alan Bitit
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter