Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


tiistaina, syyskuuta 30


 

ACN kiinnostaa edelleen

Jos et löydä etsimääsi asiaa sivun yläosasta, vieritä sivua alaspäin kunnes löydät etsdimäsi. Jos et vieläkään löydä, tutki arkistoa.
Voit valita sanalistasta haluamasi sanat ja siirtää ne leikepöydälle ctrl+c ja sieltä Suomi24 hakukenttään komennolla ctrl+v. Jos haluat hakea lisää, palaa takaisin Plokkaa sivulle.

Sanat: ACN veerkostomarkkinointi uusi teleoperaattori ACN Europe BV verkostomarkkinointiyhtiö virtuaalioperaattorisopimus matkapuhelinpalvelut matkapuhelinpalvelu matkapuhelinpalvelut.

Nämä aiheet kiinnostivat eilen sunnuntaina Plokkaa sivulla. Merkillepantavaa on että verkostomarkkinointi ja ACN muodostivat 60 % kohdennetuista hauista.

verkostomarkkinointi 40.00%
puolukkajuoma 20.00%
acn operaattori 20.00%
Miten omakuva nettiin 20.00%

ACN
ACN:stä on edelleen vaikeata saada tietoja. Uutisia yhtiöstä tippuu kuitenkin harvakseen. Tuorein silmiin sattunut julkaistiin perjantaina 28.09.2003 Talentuminen M&M sivulla. Kaappo Karvalan kirjoittamassa uutisessa todetaan mm., että:
� Verkostomarkkinointiin nojaava jenkkioperaattori ACN tulee marraskuussa Suomeen ja TeliaSoneran verkkoon luvaten markkinoiden ilmaisinta puheaikaa. Amerikkalaisomisteinen ACN haastaa suomalaiset mobiilitoimijat marraskuun lopussa. Yhdeksään Euroopan maahan kolmen vuoden sisällä marssinut yritys myy verkostomarkkinoinnilla telepalveluita ja paikoitellen myös internetliittymiä ja sähkösopimuksia.�

Uutisen mukaan Suomessa mobiilitoimintaan keskittyvä ACN Europe BV allekirjoitti hiljan verkkoyhteistyösopimuksen TeliaSoneran kanssa. Sopimus on ACN Europen johtajan Jeff Swensonin mukaan jatkoa Telia-sukuiselle yhteistyölle Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Karvalan artikkeli en on ensimmäinen kunnollinen selvitys ANC:n tulosta Suomeen. Tosin artikkelissa ei aseteta itse markkinointitapaa eli verkostomarkkinointia millään tavalla kritiikin kohteeksi. ANC ei ole ideansa kanssa yksin, sillä Suomessa vastaavaa konseptia kauppaa muun muassa ruotsalainen PGOne.

Talentum M6M
Digitoday 9.9.2003-09-30

Digitodayn sivulla on myös lista muista artikkeleista aiheesta.

Verkostomarkkinoinnin linkkilista

Alan Bitit
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter