Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


maanantaina, syyskuuta 8


 

Ei iskuja Irakiin


Sanoja: irak irakin sota sotaa ei tiedotteet kalenteri kannanotot mielenosoitukset julisteet lennäkit arkisto kampanjat tilasto kirjoituksia uutiset yhteystiedot linkit iraq war watch arab media fundamental islamic ismal islamilainen shiia shiiat sunni sunnit

Kun nettisivun osoite on www.eiiskuairakiin.org joutuu lukemaan osoitteeen lukemaan ainakin pari kertaa ennen kuin oivaltaa mistä on kysymys. Sivun todellinen sisältö selviää vasta perillä.

Vahtikoirat haukkuvat
Ei iskuja Irakiin on hyvä esimerkki internetin voimasta. Netin kautta on mahdollista vaikuttaa nopeasti ja kertoa asioista sen toisen totuuden, joka jää ehkä valtamedialta kertomatta. Sivuston takana on mittava joukko lähinnä vasemmistolaisia kansalaisjärjestöjä sekä aktiiveja. Myös osaamista tekijöillä on. Kaikki on tuotettu nopeasti ja konstailematta. Kukaan ei varmaankaan odota tällaiselta sivustolta viimeisteltyä designea.

Nyt kun Irakin valtauksen kriittisimmät päivät ovat ainakin toistaiseksi ohitse voi sivustoa tarkastella kuin mitä tahansa preparaattia. Kuka?, Miten? ja Miksi?

Ei iskuja Irakiin sivuilla on kaikki modernin verkkoyhteiskunnan kampanjaelementit toteutettuna tai idullaan. Sivustolla on tiedotteita, mielipiteitä, kuvaa, ääntä, taidetta, lennäkkejä, julisteita, tiedotteita, tilastoja, kalenteri ja uutisarkisto sekä linkkejä.. jäiköhän jotain huomaamatta? Chatti, RSS ja IRQ taisivat puuttua.

Sivun tekijät ovat oivaltaneet tämäntyyppisen sivuston syvimmän olemuksen: nettisurffaaja tarvitsee kiitorahan, jolta voi nopean lähtöselvityksen jälkeen nousta kiitoon. Jalat maassa tyypeille on tarjolla printattavaa kampanjamateriaalia ja perustietoja sekä päivitettyjä uutislinkkejä.

Juuri tällä tavalla pienikin asialleen vihkiytynyt joukko voi saada äänensä kuuluville. En tosin tiedä miten tämä jälkimmäinen onnistui tässä tapauksessa. Itse ajauduin sivulle sattumalta. Yhden kullanarvoisen vihjeen antaisin: viekää sivusto loppuun. Kertokaa mitä juuri nyt tapahtuu. Antakaa sivustonne löytäneelle mahdollisuus uskoa, että taistelunne jatkuu.

Etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan
Aiheesta kiinnostunut kirjoittaa Googlen hakukenttään iraq war watch ja katsoa mitä tapahtuu. Liittämällä hakuun sana media saa tietoa mm. lehdistön sotakirjoittelun kritiikistä.
Jos haluat tarkentaa haun Britanniaan lisää hakuun UK, jos USA:aan niin US. tai USA. Jotta tämä ei kävisi liian yksipuoliseksi niin hae myös sanoilla Arab Media Watch.
Irakin sota sisältäpäin ja islamilaisesta maailmasta nähtynä avautuu kun kirjoitat hakukenttään fundamental islamic media

Ei iskuja Irakiin

Alan BititLinks to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter