Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


keskiviikkona, syyskuuta 24


 

Haluatko miljonääriksi

Voit valita sanalistasta haluamasi sanat ja siirtää ne leikepöydälle ctrl+c ja sieltä Suomi24 hakukenttään komennolla ctrl+v. Jos haluat hakea lisää, palaa takaisin Plokkaa sivulle.

Sanat: roskaposti roskapostin suodatus kuriin poistaminen torju spam spammi spammin ei-toivottu massalähetys massapostitukset mainonta mainosposti merkintä

Olen tähän päivään mennessä saanut 5714 roskapostia. Olen järjestänyt niin että, että postilaatikko-ohjelmani plokkaa automaattisesti pois massapostit ja tyhjentää laatikon sen täytyttyä tai kerran kuukaudessa. Kysymyksessä on Yahoon sähköpostiosoite.
Yahoon filtteri toimii erinomaisesti. Roskaposti siirtyy automaattisesti roskapostikansioon. En ole vielä huomannut että sinne olisi siirtynyt mitään minulle henkilökohtaisesti osoitettua postia.

Haluatko miljonääriksi
Roskapostia on joskus mukava lukea. Se on kuin parasta viihdettä. Varsinkin kun posti ei täytä henkilökohtaista laatikkoa. Tänään minulle tarjottiin mm. mahdollisuutta kasvattaa huuliani jos ne sattuisivat olemaan liian kapeat. Tarvetta ei ole. Alan Bitrit on saanut syntymässä pusuhuulet.
Sen sijaa kysymys �Haluatko miljonääriksi� herätti kiinnostuksen. Viesti oli seuraavan sisältöinen:


� You must be over 21 to participate in this very lucrative program! I can show you how to become a millionaire in the Adult industry.(I really can) If you have the interest, send a blank email with the word "millions" in the subject line to ezmoney@aresponse.com.
You will be sent information within 15-20 minutes!

I have had the good fortune of making a million dollars in this booming industry and I am just your average next door neighbor! Please do not answer this message unless you want to make a
fortune. This is not a get rich quick scheme, but with 70% of all internet traffic being targeted at the adult industry, this business is booming.�


En taida viitsiä
Asiaa monipuolisesti pohdittuani tulin siihen tulokseen, että en halua ryhtyä kilpailemaan Hugh Hefnerin ja Larry Flyntin kanssa.
Muita mielenkiintoisia otsikoita olivat mm. seuraavat: �Haluatko 25.000 kävijää päivässä�, �Haluatko ansaita rahaa� ja �Kiss me if you can�.
Minua ei myöskään hetkauttanut Dale Rothin henkilökohtaiseksi naamioitu kirje, missä Dale kertoo olleensa kuukausia työttömänä kunnes löysi onnensa internetistä:

� Everything changed when I read Stephan Ducharme’s ebook "How to get 1 Million visitors on your website without paying a dime in advertisement." If you are
tired of working an entire month for 10 to 100 bucks.�


Dale antaa ymmärtää että hän on nyt löytänyt sisällön elämälleen ja tietysti tienannut ensimmäisen miljoonansa. Se saattaa olla tottakin, edellyttäen että maailmasta löytyy riittävän monta miljoonaa pöljää, jotka ovat tarttuneet Dalen koukkuun.

Niin, se �Kiss me if you can�. Sitä en viitsinyt edes lukea.

Roskapostia vastaan

Roskapostia vastaan voi taistella, vaikka tuloksista ei voi aina olla varma. Netissä on palveluja, jotka auttavat spammin kulkeman reitin selvittelyssä. Automaattisesti toimivat palvelut eivät tosin osaa tuottaa aina kovin selkeitä tai varmoja raportteja tai rajata ongelmaa tarkasti, joten ei kannata valittaa automaattisesti joka paikkaan minkä automaatti löytää ongelmaksi. Ehkä yleisimmin käytetty tällainen palvelu on SpamCop.net.

Lue lisää
Lisää roskapostista:
Miten sivusi voi joutua spammaajan kouriin
Esitelmiä roskapostista (Hyvät)
Roskapostin suodatus
Keskustelua
Ohjeita

Edelleenkin köyhä
Alan Bitit
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter