Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


lauantaina, syyskuuta 27


 

Huijaa puolestasi spammaajia

Voit valita sanalistasta haluamasi sanat ja siirtää ne leikepöydälle ctrl+c ja sieltä Suomi24 hakukenttään komennolla ctrl+v. Jos haluat hakea lisää, palaa takaisin Plokkaa sivulle.

Sanat: huijaa spammajia ascii koodilla muuta muunna s-posti sähköpostiosoitteesi ascii koodiksi muunna estä roskaposti spam spammi encoding amail adresses in ASCII anti spamm list bulk mail black list

Ole varovainen julkaistessasi sähköpostiosoitteesi
Pelastakaa lapset
"Ole varovainen laittaessasi tiedon sähköpostistasi internetiin. Roskapostin lähettäjät hakevat osoitteita hakuohjelmien avulla www-sivuilta ja uutisryhmistä. Sähköpostiosoitteen ilmoittamisen www-sivuilla voi myös tehdä siten, että ohjelmat eivät niitä niin helposti löydä. Monet yhteisöt ilmoittavat sähköpostiosoitteet vain muodossa etunimi.sukunimi@yhteiso.fi, jolloin etunimi ja sukunimi tulee hakea henkilölistasta erikseen. Melko takuuvarma keino on sähköpostiosoitteen tallentaminen (gif-)kuvana, jolloin sen ymmärtävät vain ihmiset, eivät hakuohjelmat. Yksi konsti on myös jättää osoite sivulla aktivoimatta eli jättää html-koodista pois mailto:-osio."
Pelastakaa lapset

Cloudmarkin SpamNet on taas esimerkki siitä, mihin internet-käyttäjien yhteistyöllä päästään. Cloudmarkin sivustolta voi ladata ohjelman, jonka avulla tieto roskaposteista välitetään muille ja näin sulkulistan ylläpitäjinä toimivat kaikki SpamNetin käyttäjät. Ohjelma ei tosin toimi kuin Outlook-sähköpostiohjelmassa.
Cloudmark

Kolmen konstin timpermanni
Tässä yksi konsti lisää: Voit muuttaa sähköpostiosoitteesesi myös ASCII koodiksi. Sinun ei tarvitse tehdä työtä käsin vaan mennä suoraan sivulle, missä kääntäminen tapahtuu käden käänteessä.

Muutossivu
Charaktar entries
ASCII koodit suomeksi

Voit tutkia spammaajien osoitteita esimerkiksi hakusanoilla: spammers list, spammers adresses tai anti spam list bulkmail list

Mail Washer
AntiSpamm Leader
SpamFilter Home

Alan Bitit

Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter