Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


maanantaina, syyskuuta 22


 

Kaksi kuukautta


Plokkaa-sivu on ollut olemassa kaksi kuukautta. Sivulle johtaa nyt 299 linkkiä. Määrä on jo niin suuri että myös Google huomioi sen hakutuloksia muodostaessaan. Plokkaa sivu tulee esille melko mukavasti varsinkin harvemmin käytettyjä sanoja käytettäessä. Osasyy tähän on tietysti artikkeleiden alussa oleva sanalista.
Tämä aiheuttaa myös ongelmia vierailijoille. Esim. hakusanaparilla suosituimmat sukunimet löydät kyllä Plokkaa sivun, mutta jos klikkaat itsesi sivulle, et kuitenkaan löydä mitään sukunimiin liittyvää.
Tämä johtuu siitä että sivulla on kerrallaan näkyvillä vain 25 artikkelia ja joka päivityksen jälkeen listan alanpäässä oleva artikkeli �valuuu� arkistoon. Apu tähän ongelmaan saattaa löytyä permalinekistä, mutta en ole saanut niitä vielä toimimaan.

Plokkaa
Parhaiten sivun ovat löytäneet erilaiset indeksointeja suorittavat robotit. Jonain päivänä puolet käynneistä saattaa olla robottien tekemiä. Jonain toisena päivänä saattaa kävijöiden määrässä olla pieni piikki, joka kuitenkin tasaantuu nopeasti. Piikki syntyy yleensä silloin kun jätän Plokkaa-asivun linkin jollekin keskustelualueelle. Tai silloin kun jokin erikois-sivusto laittaa linkin tälle sivulle.
Näin kävi viimeeksi kun ex-Jehovan todistajia palveleva uusisivusto linkkasi Plokkaa-sivulle. Tämäntyyppiset kävijät eivät yleensä tule sivulle kuin kerran.
Tämän sivun tekeminen on osoittautunut kovin terapeuttiseksi. Sivun päivittämiseen kuluva aika ja seuraavan päivän artikkelin pohtiminen on usein päivän virkistävin asia. Pelkästään tämä on hyvä peruste Plokkaa-sivun olemassaololle. Toki jatkuvasti pohdin keinoja sivun tunnettuuden liisämiseksi.

Alan Bitit

Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter