Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


maanantaina, syyskuuta 15


 

Kamerakännykällä nettiin


Sanat: kamera kamerakänny kännykkä kännykkäkamera kännykkäkamerapalvelu palvelu puhelin kuva kuvat kuvapuhelin valokuva internettiin nettiin nokia cameraphone kamerapuhelin kuvagalleria ilmainen free gallery 7650 3650 sms email spy cam owners picturephoning

Flyfin.comin Kuvagalleria on palvelu, joka on kehitetty yleiseksi hauskanpitovälineeksi kaikille kamerapuhelimen omistajalle. Palveluun voi lähettää kamerapuhelimella otettuja kuvia helposti suoraan puhelimesta sähköpostin avulla. Rekisteröidyttyäsi palveluun saat tarkemmat ohjeet. Saat henkilökohtaisen kansion, jossa sinun lähettämät kamerapuhelimen kuvat ovat nähtävillä. Kuvia on nähtävillä myös Kuvia-sivulla, jossa kiertää parhaimpia kuvia.
Syyskuun 14. 2003 sivustolla oli yhteensä 301 käyttäjää ja yhteensä 837 kuvaa.
Näin sivusto itsestään: � Voit lähettää tänne helposti kamerapuhelimella ottamiasi kuvia sähköpostitse, jos sinulla on käytössä esimerkiksi dna GPRS, ei kuvan lähettäminen tänne maksa yhtään mitään! Me emme peri kuvien vastaanotosta maksua, vaan maksat operaattorillesi normaalin datasiirtomaksun. Palvelu toimii kaikilla operaattoreilla. Tarvitset vain kamerapuhelimeesi sähköpostiasetukset. Sähköpostiasetukset saat operaattorisi kotisivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.�
Sivusto toimii tiiviissä yhteistyössä operaattoreiden ja ilmeisesti myös Nokian kanssa, koskapa sivustolla mainostetaan Nokia plug-ínnejä. Tästä lienee seurauksena se, että sivuille ei eksy ns. aikuisviihdekuvia, vaan sivusto säilyy koko perheen sivustona? Aika näyttää.
Selvää kuitenkin on että esimerkki houkuttelee myös toisenkinlaisiin sovelluksiin. Niitä on tietysti jo olemassa. Osalla ei ole mitään tekemistä kamerakännykän kanssa, vaikka saitiin kännykuvilla houkuteltaisiinkin.
Kännykkäkamerapalvelu on erittäin kätevä ratkaisu esimerkiksi matkoilla. Voit lähettää matkakuvasi suoraan ystävien ja tuttujen katsottavaksi.
Ehkä jonain päivänä sivuston kautta leviävät kuvat myös ikävistä onnettomuuksista, mielenosoituksista tai vastaavista. Tällaisessa tapauksessa toivon sivuston ylläpitäjiltä harkintakykyä kumpaankin suuntaan. Tietty avoimuus kun kuuluu ilman muuta tämäntyyppiseen palveluun. Mutta ei törkeyksien levittäminen.
Kuvan nopea välittäminen internetiin on jo nyt synnyttänyt legendoja ja niiden määrä tulee lisääntymään kun �poliisi pidätti varkaan kameraknäänykän kuvan perusteella� tai �NN. kuvasi viimeiset hetkensä kamerakännyllä�-tyyppiset uutiset liisääntyvät. Matkapuhelimeen adaptoitu kamera tulee muuttamaan ihmisten tapaa kokea kuva. Mutta miten, sen näyttää aika. Palvelun käyttäjäksi pitää rekisteröityä

Etsi myös hakusanoilla: cameraphone gallery
FlyFin on virkistävä sivusto
Muistikuva.Net
Picturephoning.com
News
More news

Alan Bitit
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter