Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


tiistaina, syyskuuta 16


 

Kun jehovantodistaja koputtaa ovelle


Sanoja: Jehovan todistajista Entiset Ex uskosta uskonnosta todistajista luopuneet irtaantuneet Jehova todistajat uskonto kultti lahko ääriliike uutiset uutinen Herätkää-lehti Vartiotorni Seura luopio luopiot Raamattu uskonnollinen yhteisö valtakunnansali seurakunnasta erotettu hylätty katumaton väärintekijä karkoittaminen totuudesta eksynyt Jehovah's Witnesses Jehovas vittnen Zeugen Jehovas Temoins de Jéhovah Jehoova tunnistajade

Plokkaa sivut esittelevät nettipersoonia ja sivustoja, jotka ansaitsevat suuremman huomion kuin mitä ne ovat saaneet. Useimmissa tapauksissa on sivujen takana voimakas yksilö, joka haluaa huutaa tuntonsa tai kokemuksensa maailmalle.
Tällainen on nimimerkki Aaac Menningín sivut Jehovan todistajista.
�Aaac Menning on Jehovan todistaja, joka vihdoinkin uskalsi avata silmänsä näkemään Jehovan todistajien hatarien rakennelmien puutteet. Seuraavaksi hän myönsi, että Jehovan todistajien oppi- ja seurakuntajärjestelmä on täysin ihmistekoinen eikä sillä ole minkäänlaista Jumalan henkeytystä. Itse asiassa Jehovan todistajien toiminta on sekava vyyhti rahanpesua, ihmisten manipulointia sekä pahansuopaista panettelua. Uskon järjestöllistämisellä ei ole mitään tekemistä Raamatun kanssa.�
Yksi Menningin motiiveista on tuoda Jehovan todistajia kohtaan eri kielillä esitetty kritiikki myös suomalaisten ulottuville. Erityisen ansiokas on sivuston uutispaketti, joka linkkeineen antaa hyvän kuvan tästä uskonnollisesta liikkeestä ja sen päämääristä.
Uutispaketti on hyvä lukea siltä varalta, että jonain iltana ovikello soi ja oven takana on kaksi harmaata mutta uhmakasta Jehovan todistajaa Vartio-torni ja Herätkää-lehtinippu kainalossaan.
Näin Menning:
�Useimmat Jehovan todistaja -yksilöt eivät ole tarkoituksellisesti pahantahtoisia, vaan pelkästään harhaanjohdettuja ihmisiä. He ansaitsevat saada tietää niistä tosiasioista, jotka heiltä törkeällä tavalla pimitetään. Niiden Jehovan todistajien ja heistä kiinnostuneiden suomalaisten hyödyksi, jotka eivät ymmärrä sujuvasti englantia, ruotsia tai muita kieliä, kerään näille sivuille tiivistä uutisaineistoa internetissä käytävästä keskustelusta. Perinpohjaisempia pohdintoja ja tarkempia käännöksiä löytyy muilta sivuilta, joita voi hakea esimerkiksi hakukoneiden avulla. Toivon, että tämäkin uutissivu antaa innokkeen lähteä myös omin päin tutkimaan internetin valtavaa tietolähdettä.�
Uutissivut
Menningin linkit, johtavat uutissivuille, keskusteluryhmiin, chatteihin ja irq-kanaville sekä videotiedostoihin. Materiaalin määrä on tavaton, vaikkakin ilmeisesti valinnan tulosta. Erityisen tarkkaan Menning on tallentanut linkit, joiden takaa selviää Jehovan todistajien järkyttävä suhtautuminen verensiirtoon.
Pelkästään hauskoja ovat linkit artikkeleihin, joissa kerrotaan jumalan todellisesta nimestä tai Jehovan todistajien maailmanlopusta.

Uutisia Vartiotornin takaa
Sanakirja
Entisten jehovantodistajien kokemuyksia
Turvapaikka keskusteluja

Philia Finland (luottamuksellista keskustelua
PhiliaFinland on keskusteluryhmä Jehovan todistaja -taustan omaaville ja liikkeestä irtautuneille ihmisille. Ihmettelemme monia uusia asioita elämässä, joista voimme nauttiä jätettyämme taaksemme tämän liikkeen.
Jehovan todistajat on tyypillinen tiukka uskonnollinen liike, jolle on tunnusomaista voimakas pyrkimys jäsentensä ajattelun ja käyttäytymisen hallintaan.
�Omien kokemuksiemme perusteella yritämme ymmärtää mitä tarvitaan että läheisemme tai me itse voisimme vapautua yksilön elämää ja maailmankuvaa kontrolloivan liikkeen vaikutuksesta, joka voi kestää pitkään vielä lähdettyämme liikkeestä pois. Tätä listaa ei ole tarkoitettu uskonnollisista kysymyksistä väittelyyn.�
Philia

Uskontojen uhrien tuki
Power Point esitys –vertaistukea luopuville
Luopioiden kova kohtalo
JT tukiryhmä
Caiatzun tukisivu
Erottaminen Vartiotornin mukaan
Puolesta
Opastusta paratiisiin astumista varten

Alan Bitit

Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter