Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


sunnuntaina, syyskuuta 21


 

Kun taika katoaa

Voit valita sanalistasta haluamasi sanat ja siirtää ne leikepöydälle ctrl+c ja sieltä Suomi24 hakukenttään komennolla ctrl+v. Jos haluat hakea lisää, palaa takaisin Plokkaa sivulle.

Sanat: taikurit taikuutta takatemput, taikasauva taikurin välineet kortti kolikko esine lähi manipulaatio temput Solmu Mäkelä Iiro Seppänen Street Magic Tricks Card Tricks Techniques Close Up card coin wallet illusions optical visual Books videos news message board hocus pocus

Kiinnostaisiko tietää miten maailman huipputaikurit tekevät temppunsa. Miten David Copperfield sai Vapaudenpatsaab katoamaan tai miten David Blaine levitoi katuvilinässä? Tähän ja moneen muuhun taikatempuun voi tutustua maksamalla 5 dollaria Magic Secret Revealed-sivuston ylläpitäjälle.
Mutta onko taikatemppu enää mikään temppu kun se on paljastettu? Onko edes oikein että taikurin vuosia suunnittelema ja harjoittelema temppu paljastetaan muutamasta roposesta? Minun vastaukseni itse asettamaani kysymykseen on, ei ole.
Kun �taikuus� häviää ei jäljelle jää kuin pettymys.
Magic Secret Revealed-sivustolla on mahdollisuus PayPals-järjestelmällä maksaa liittymismaksu ja sukeltaa salaisuuksien äärelle. Sivuilla on myös muutama hauska �taikatemppu�, jotka lyövät ensin ällikällä mutta selviävät pienen pohdinnan jälkeen.

Magic Secret Revealed Revealed

Taikatemput ja internet
Internetissä on läkähdyttävän runsaasti materiaalia erilaisista taikatempuista, trikeistä. pirunnyrkeistä ja vastaavista. Näyttöpäätteeltä voi kokeilla omaa hoksua monin eri tavoin. Netissä on myös sivuja, joilla voit �opiskella taikuriksi� tai sitten voit tilata ihailemaltasi taikurilta uutiskirjeen tai tilata itsellesi online kaupoista taikurin välineitä myös Suomessa.
Varsin kiinnostava kohde ovat kuuluisien taikureiden uudelleen painetut julisteet. Näitä on Suomessa kerännyt mm. taikurimestari Solmu Mäkelä.

Yksi tämän hetken kiinnostavimmista taikureista on David Blaine. Hänet tunnetaan lähinnä tv-ohjelmistaan, joissa hän levitoi eli leijailee näköjään painovoimasta piittaamatta. David on hauska mies myös siinä suhteessa että hän esiintyy aina kaduilla ja ihmisten keskellä.
-En halua esiintyä yöklubeissa ja yksityistilaisuuksissa. Haluan esiintyä kaupungeissa ja maaseudulla taivaan alla�, on Blaine sanonut.

David Copperfield
Harry Houdini biography
More Houdini

James Randi on aikamme kuuluisimpia taikureita. Hän lopetti kuitenkin taikatemppujen tekemisen myöhäisvuosinaan ja keskitti kaikki voimansa erilaisten meedioiden ja muiden paranormaaleilla ilmiöillä huijaavien paljastamiseen. Randilla oli ensin 10 000 dollarin shekki taskussaan, jonka hän lupasi sille, joka tekee paranormaalin tempun, jota hän ei pysty toistamaan. Rahat ovat yhä tallessa mutta summa on nyt kohonnut miljoonaan dollariin.
Randin työn pohjalle on perustettu James Randi Education-järjestö, joka yhä kartuttaa pääomaa. Mielenkiintoista asiassa on tietysti se, että miljoona dollaria on yhä kasvamassa korkea. Tämä vihjeeksi Ultran porukalle..

Näillä pääset alkuun

Suomalaisia
Esiintyvät taiteilijat ry.
Taikurikirjallisuus
Taikatemput ja pilailuvälineet
Taikurivälineet
1000 taikatemppua (Markku Purho)I
Iiro Seppänen
Taikapiiri


Ulkomaiset
Randi Educational Fountation
Randi paranormal callenge (myös linkkejä)
Uri Geller
Davis Blaine
Online information David Blaine
David Blaine Streed Magic
Magic Triks online
101 magic tricks
Taikatemppuja, jäyniä, historiaa
A Magician never tells how!
Kortti ja kolikkotemppuja lapsille
Magic Trick´s UK (kaupallinen)
Online shop for those who love to mystify
Daytona Beach Festivat of Magic (Pidä ääni päällä)
Street magic and levitaion secret
MagicWorld
Näyttöpäätetaikaaa
Magic tricks for magicians

Alan Bitit
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter