Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


lauantaina, syyskuuta 13


 

Maailman nettikahvilat

Sanat: net cafe cafes guide netcafe guide i-cafe e-cafe cyber cybercafe internet worldwide netti kahvila nettikahvila opas

“Travelling in Europe in 1995, I used too many hours looking for a place where I could simply check my e-mail and the pages that I make for the Norwegian Broadcasting Corporation (NRK).�

Internet Café Guide kirjan tekijä, jonka nimi on edelleenkin arvoitus, kiersi vuonna 1995 Eurooppaa. Kirjan tekijän ongelmaksi muodostui mistä löytää ilmainen tai huokea verkkoyhteys. Palattuaan takaisin kotiinsa kirjoittaja päätti perustaa Internetcafe Guide-sivuston ja laatia kirjan nettikahviloista. Nyt sivustolla on tiedot 4500 nettikahvilasta 171 maassa.

“Before I left my home computer I spent valuable time searching for internet cafés in Amsterdam, and found them at last. I didn't want others to waste their time as I did.
In Amsterdam I wasted hours to find one of the two cafés listed - because both the name and street address was wrong. That's why I am maintaining this list with the aim to make it as accurate as possible.�


Näin syntyi yksi netin suurista palveluideoista. Tiedossani ei ole, onko kysymyksessä myös taloudellisesti tuottava idea. Ilman sivustoa tarvitsevien apua ei uusien kahviloiden päivittäminen tietenkään onnistu. Netcafe Guidessa on mahdollisuus lisätä oma nettikahvila muiden joukkoon sekä liittää omalle sivulle myös Netcafe Guiden banneri.

Myös Suomi on hyvin edustettuna nettikahviloiden listalla. Valitettavasti minulla ei ole mahdollisuutta tsekata kuinka moni kahviloista myös toimii. Netcafe Guide ei ole ainoa paikka, mistä kahviloita kannatta etsiä. Katso myös artikkelin yläreunassa olevat hakusanat.

Linkkejä, vihjeitä ja vinkkejä
Erittäin ansiokas on sivuston �Generat Travel Tools�-osio. Sivuston työkaluja ovat mm. valuuttamuunnin, halpamatkojen vinkkisivu, maailman säätila ja maailman matkatoimisto-opas. Tuiki tarpeellinen on myös Travel Notes-linkki, joka johtaa monipuoliseen matkailusivustoon.
TravelNotes

TravellangOn mainio sivu, jonka ääressä kuluu pitkä tovi. Voit mm. opiskella miten eri kielillä ilmaistaan erilaisia asioita. Mukana on 80 kieltä. Myös Suomi on mukana.
Travellang

Netcafeguide
CybercafesCybercafe search Engine

Alan Bitit
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter