Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


tiistaina, syyskuuta 16


 

Näitä sanoja etsittiin Plokkaa sivuilta eilen 15.09. 2003-09-15

Voit valita sanalistasta haluamasi sanat ja siirtää ne leikepöydälle ctrl+c ja sieltä Suomi24 hakukenttään komennolla ctrl+v. Jos haluat hakea lisää, palaa takaisin Plokkaa sivulle.

paljaat rinnat
pitkien cd poltto
blaster anti
yleisimmät etunimet
juice
pelastaa
sanat
kusipää kiinaksi
web cam tyttöjä
ilmainen lovan virustorjunta
etunimien alkuperä
cartoon porno sivuja
palomuuri asetukset
a-link
tshetshenia syyskuu
aurinkovoimalat
ilmaisia seksi kuvia
yleisimmät vahtikoirat


Lokia tutkiessa

Lokia tutkimalla löytää omasta sivustaan uusia piirteitä. Mm. sen, että Plokkaa sivustolle tullaan pääasiassa sanahakujen perusteella. Niihin taas vaikuttaa se, että robotit ovat indeksoineet juttujen alussa olevaia sanalistoja, joiden perusteella sitten sivulle tulaam.
Plokaa sivun itsensa vuoksi sivuille tulee vain kourallinen. Miten se pitäisi tulkíta? Vai onko tulkitseminen ennenaikaista? Sivusto on ollut olemassa runsaat kaksi kukautta ja päivittäinen kävijämäärä on parhaimmillaan noin 90. Kävijöistä noin puolet on robotteja.
Mielenkiintoista on edelleen se, että jos aivan viattomassa tekasstissä on sellaisia sanoja kuin nude naked jne., sivuille eksyy aina joku ko. sanoilla etsivä. Jos nyt lisään tähän aaikka Linda Lampenius Britney Pamela ja Madonna, niiin viimeistään parin päivän kuluttua joku etsii sanoilla naked Pamela Madonna Britney ja tulee tälle sivulle. Todennäköisesti ensimmäisen ja viimeisen kerran.
Alan Bitit
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter