Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


keskiviikkona, syyskuuta 3


 

Uudeleenohjaus tekee sivustasi seksikkäämmän

Sanat: short url redirect uudeleeenohjaus

Onko sinun tai ystäväsi kotisivun osoite muotoa koti.mbnet.fi/omassivu/index.htm? Jos on, niin kehotan miettimään uudelleenohjausta. Uudelleen ohjaus tarkoittaa sitä, että saat käyttöösi seksikkäämmän ja lyhyemmän osoitteen. Toki vanhakin osoitteesi säilyy edelleen.
Uusi osoite voi olla esimerkiksi muotoa jari.rocks.it, lissu.has.it tai jotain muuta lyhyttä ja napakkaa.

Short url
Internetissä on lukuisia short url tai redirection palveluita. Useimmat ovat toimineet jo vuosia, mutta joukossa on myös sellaisia, jotka ovat yllättäen ja käyttäjille kertomatta lopettaneet toimintansa. Kannattaa siis pelata varman päälle. Luotettavan tuntuisia ovat ainakin Has.it ja ja Short.URL sekä Cjb.
Palvelun käyttöön otto on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Yleensä riittää rekisteröityminen ja uuden sekä vanhan veppiosoitteen kirjoittaminen ja palvelun hyväksyminen. Uusi osoite on välittömästi käytössä. Esimerkiksi Plokkaa sivulle pääsee kahta tietä: www.plokkaa.blogspot.com tai plokkaa.says.it

Jokainen löytää nopeasti itselleen parhaiten sopivan uudelleenohjauksen. Sitten onkin enää ongelmana sivuston markkinoiminen ystäville, tutuille ja liikekumppaneille sekä erityisesti uusille käyttäjille. Mitä lyhyempi ja nasevampi sivun nimi on, sitä helpompi se on muistaa.

Alan Bitit

Has it Cjb ShortUrl Notlong
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter