Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


torstaina, syyskuuta 11


 

Vaivaavatko synnit, oletko tietämätön hyveistäsi?

Sanat: synti synnit 7. seitsemän kuolemansyntiä kuoleman syntiä hyveet ylpeys ahneus kateus vihamielisyys hekumallisuus vatsan palvonta hengen velttous murehtiminen välinpitämättömyys tietämättömyys huumorintajuttomuus urhoollisuus viisaus oikeudenmukaisuus anteeksianto rakkaus kohtuus jalo joutilaisuus pyhä huolettomuus lojaalisuus hiljainen tieto suhteellisuuden taju

Ei hätää, sillä syntestaattori uuden vuosituhannen hämmästyttävä sensaatio tutkii sydämesi salaisuudet helposti, nopeasti, tehokkaasti ja huomiota herättämättä.

Vastaat vain kolmeenkymmeneen kysymykseen ja painat tutki MINUT-PAINIKETTA, niin saat aivan oman synti- ja hyveprofiilisi!

Synnit ovat vakavia asioita, joten niitä on järkevää pohdiskella myös huumorin valossa.

Siksi tämän automatisoidun syntitestin eli SYNTESTAATTORIN käyttäjän ensimmäinen sääntö onkin, ettei hän suhtaudu siihen liian vakavasti. Tämä koskee sekä testin kysymyksiä että sen tuloksia.

Tietokone ei ajattele vaan toimii noudattaen sokeasti siihen asennettuja ohjelmia. Ihmiselläkin on rutiininsa, mutta hän myös kykenee ylittämään ne. Meistä useimmat ovat esimerkiksi sitä mieltä, että valehteleminen on moraaliselta kannalta moitittavaa. Mutta entäs jos pedofiili tiedustelee lastentarhan osoitetta tai mustasukkaisuudesta murhanhimon partaalle harhautunut mieshenkilö entisen tyttöystävänsä olinpaikkaa? Sitä, joka tällaisessa tilanteessa menee muitta mutkitta paljastamaan totuuden, on syytä pitää joko pelkurina tai täydellisenä pölkkypäänä.

Seuraa TV 2:n ohjelmia tiistai-iltaisin

Lue lisää Ylen sivuilta
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter