Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


lauantaina, lokakuuta 25


 

Elämää verkossa

Jos et löydä etsimääsi asiaa sivun yläosasta, vieritä sivua alaspäin kunnes löydät etsimäsi kohdan. Tai käytä selaimen omaa Muokkaa/Etsi toimintoa kirjoittamalla estimäsi sana hakukenttään. Jos et vieläkään löydä, tutki arkistoa.
Valitse sanalistasta haluamasi sanat ja siirtää ne leikepöydälle ctrl+c ja sieltä Suomi24 hakukenttään komennolla ctrl+v. Jos haluat hakea lisää, palaa takaisin Plokkaa sivulle.

Hakusanat: online javascript genetaror editor convert free reminder netnews tracker free online tools online

Hyvin monen tulevaisuutta ennustavan mieliajatus tuntuu olevan täydellinen verkkoelämä. Kotona oleva päätelaite, oli se sitten millainen tahansa, on vain yhteydenpitoväline verkkoon. Laite voi olla television näköinen mötikkä huoneen nurkassa, hienostunut littunäyttö seinällä, jäääkaapin ovessa oleva ikkuna, kokoon käärittävä näyttö tai jotain muuta.
Yhteistä näille futurologisille unille on se, että kaikki tarvittava data on verkossa. Tämä on myös Bill Gatesin unelma. Onhan selvää että jos maksat verkkoyhteydestä, on taloudellinen voitto suurempi kuin jos ostaisit vaikka kalliinkin ohjelman. Pienelläkin verkkomaksulla syntyy miljardeja kun käyttäjiä on tarpeeksi. Näin myös piratismin mahdollisuus eliminoituu.

Verkossa on
Verkossa on jo nyt idullaan kaikki tulevaisuuden ainekset. Otan tarkastelukohteeksi oman rakkaan itseni. Käytän päivittäin my.yahoota. Minulla on yahoossa käytössäni sähköposti (lepakko-osoite), kalenteri, linkkikokoelma, muistio ja useita kansioita erilaisia faileja varten.
Olen tallentanut kansioihin teksti, kuva, html- ja eräitä muita tiedostoja. Yahoon notepad tyyppistä teksturia käytän sitäkin päivittäin. Liikun erittäin rutiiininomaisesti eri kansioiden ja eri toimintojen välillä. Tiedostojen siirtäminen omalta koneelta my.yahoon on erittäin helppoa.
My Yahoo

Linkmemo

Linkmemo on suomenkielinen palvelu, joka pitää sisällään linkit, osoitteet, kalenterin, muistion, tiedostokansion ja salasanamuistion. Voit selaqilla tietojasi miltä tahansa nettiin kytketyltä koneelta.
Linkmaemo

Konvertteri, generaattorit
Jos tarvitsen animaatiota sivuilleni tai nappulan html dokumenttiin ja pienen flash animation, teen sen verkossa. Verkossa käyn myös muuttamassa tuumat senteiksi ja kilometrit maileiksi. Verkossa kiarjoitin tämänkin tekstin ja verkossa minulla on reminderi, joka muistuttaa automaattisesti minua sähköpostilla. Reminderissa on säännölliset tapaamiset, synttärit ja muut määrä-aikaoina toistuvat tapahtumat.
Minulla on verkossa Net NewsTracker, joka kertoo heti kun nyysseihin ilmestyy minua kiinnostava artikeli, verkossa teen metatagit ja online generaattoreissa simppelit javascript menut.

Plokkaa
Tältä juuri nyt lukemaltasi sivulta voit lähettää ilmaisen verkkopalvelun kautta juuri nyt lukemasi sivun kavereillesi. Kokeile vaikka.

Verkon kautta voit kommentoida minulle tämän sivun kirjoituksia. Myös kävijälaskuri sijaitsee jossakin hemmetinkuusessa verkossa. Voit myös lisätä linkkejä muideniloksi tai suorittaa haku vain Plokaaa sivuille. Niin tämä lukemasi sivu – sekin sijaitsee ilmaisella palvelimella verkossa.

Erilaisia palveluja messageboardeista chatteihin on niin paljon että pyörryttää. Voit maksaa laskusi, tilata tavaraa, ottaa kantaa, imuroida musiikkia, elokuvia, kuvia, ohjelmia…. Joudun suorastaan pidättelemään itseäni, että en ota niitä tälle sivulle.

Tulevaisuus
Lapsillani on futisjoukkueen harkkakalenteri verkossa ja tyttäreni kirjoittelee fanitarinoita verkossa ja verkkoon. Heillä on myös faileja ilmaisissa palveluissa.
Seuraava askel on tietysti palveluiden räjähdysmäinen kasvu ja sen jälkeen seuraa tasaantumisen aika, jonka jälkeen palvelut ovat keskittyneet vain murto-osaan nykyisistä hajallaan olevista palveluista. Isoin palveluntarjoaja (ja kallein) on tietysti Microsoft. Elämästä verkossa tulee todellisuutta jo muutaman vuoden kuluessa.

Linkkejä:

Animationonline
Buttonmaker I
HTML Help
Online HTML editor
JimMac.Com
Konvertteri
Muistuttajat
Muistuttajapalvelut
NetNewsTracker
Metatagit yms
Javasscripts
Generator
Code generators
Littlebit more
Online dhtml & Flasf
Nyt riittää

Alan Bitit

P.S Jos Sinulla on tiedossasi linkkejä tästä aiheesta, lisää ne TÄSTÄ:
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter