Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


keskiviikkona, lokakuuta 29


 

Kapteeni Happo – Hullu Puutarhuri

Jos et löydä etsimääsi asiaa sivun yläosasta, vieritä sivua alaspäin kunnes löydät etsimäsi kohdan. Tai käytä selaimen omaa Muokkaa/Etsi toimintoa kirjoittamalla estimäsi sana hakukenttään. Jos et vieläkään löydä, tutki arkistoa.
Valitse sanalistasta haluamasi sanat ja siirtää ne leikepöydälle ctrl+c ja sieltä Suomi24 hakukenttään komennolla ctrl+v. Tämän sivun materiaali on tekijänoikeuslain alaista.

Sanoja: kapteeni happo hullu puutarhuri suomen kannabisyhdistys hamppu cannabis lycaeum online silumi chilumi bongi vesipiippu vaaka irti vaikutus käyttäjä huumeista huumaa huumeet huumausaineet huumeiden myynti huumeiden viljely huumeiden käyttö huumekauppa kannabis hamppu tuotanto tuottajamaat kehitysmaat kokaiini kokapensas lahjonta oikeudenmukaisuus oopiumi heroiini jalostus rahanpesu lahjonta myynti käyttö riippuvuus salakuljetu tasavertaisuus terveys, unikko, ympäristö mari ruoho ointti ganda dulla pilvi paukut ötsyt imut öljy

-Juu, ei meidän lapset. Ja toivottavasti tosiaan ei, mutta ei se kovin herkkua ole, jos ne huumeiden käyttäjät asuvat naapurirapussa ja koko ajan pelätä saa mitä joku höyrypää harhoissansa/tuskissansa aikaiseksi saa sopivalle vastaantulijalle.
-Lapset ovat omiamme. Niin kauan kun alueella asettuu kunnollisia veronmaksajia sosiaalitapausten sijaan, niin huumeongelma pysyy aika marginaalisena. Voihan tietenkin hyvän perheenkin lapsesta huumeiden käyttäjä tulla, mutta harvemmin. (huumekeskustelusta)


Helppo nakki
Kuka tahansa auttavasti kouluenglantia taitava osaa kirjoittaa hakukoneen hakukenttään sanat buy hemp seed ja painaa enteriä. Pienen ajatustyön jälkeen hakua voi rajata sanalla online. Tulos on juuri sitä mitä tilaa.
Seuraava vaihe ensikertalaiselle on tietysti kirjoittaa hakukoneen hakukenttään sanat hampun kasvatusopas. Tuloksena ilmestyy näytölle �Koristehampun kasvatusopas�.
Eri asia sitten kuinka moni on valmis tilaamaan cannabiksen siemeniä ja ottamaan riskin rahojensa menettämisestä ja kiinni jäämisestä.

Kapteeni Happo
Hieman kokeneempi nettisurffaaja huomaa heti kasvatusoppaaan sivulle päästyään kaksi uutta hakusanaa - Kapteeni Happo ja Hullu puutarhuri, joista jatkaa. Poimimalla sivuilta avainsanoja saa nopeasti hyvän yleiskäsityksen etsitystä aiheesta. Lisäämällä hakuun englanninkielistä (huume) perussanastoa, hakuja voi laajentaa vaikka kuinka pitkälle. Englanninkielistä perussanastoa taas voi kerätä hakutuloksista tai netin keywords palveluista.

Jos haluat tyrmätä itsesi kertalaakista (olet siis sinisilmäinen) kirjoita Ask Jeevesiin (ask.com) How can I make home drugs. Pienellä vaivalla löytyy muutakin koti, autotalli ja kanisterilaboratorio-ohjeita ja kaavoja.

Ennemmin tai myöhemmin innokas tiedonetsijä törmää myös sivulle, josta voi tilata erilaisia tarvikkeita aina silumeista ja bongeista vaakoihin ja muihin hampun polttamisessa tarvittaviin välineisiin, siis Suomesta.

Kapteeni Happo

Hyvät ja pahat sanat
Tässä tutkitaan sekä huumeiden vastustamista että huumemyönteisyyttä internetissä. Linkit ja hakuvihjeet on tarkoitettu tiedotusvälineiden ja valistuneiden kasvattajien käyttöön. Huumeita käyttävät ja niitä etsivät löytävät hakemansa sivut ilman tällaisia perusjuttujakin. Itse suhtaudun huumeiden kasvatukseen, levittämiseen ja käyttöön ehdottoman kielteisesti. Olen myös absolutisti tupakan ja alkoholin suhteen.

Vakavamieliselle etsijälle
Englanninkieliset haut internetistä tuovat etsijälle muutamalla oikein valitulla avainsanalla esille online kauppoja, käyttöohjeita, yhteystietoja, kasvatusohjeita jopa koti- ja kanisterilaboratorion perustamisohjeita. Kauhistelematta voi sanoa että kaikesta löytyy tietoa. Asiallista tietoa kaipaava kirjoittaa hakukoneensa hakukenttään muutaman tärkeä avainsanan. joista yksi on Alcohol and drugs keywords.

Alcohol and drugs keywords.
Huumesanasto (PDF)
Huumesanastoa
Alkoholi, huumeet ja muut päihteet

Suomen kannabisyhdistys
"Suomen kannabisyhdistyksen tarkoitus on vaikuttaa päihdepolitiikkaan ja lainsäädäntöön siten, että kannabiksen käyttö, saatavuus, ja kotikasvatus omaan käyttöön tulisi lailliseksi täysi-ikäisille ihmisille sekä sen lisäksi tutkia kannabiksen käyttöä eri kulttuureissa ja eri aikoina. Yhdistys ei pyri edistämään kannabiksen, tai minkään muun päihdyttävän aineen käyttöä. Jäsenyyden menettää henkilö, joka yrittää yhdistyksen kautta hankkia tai myydä laittomia aineita. �
SKY

Lycaeum
Kapteeni Happo, Hullu Puutarhuri, Kapteenin Apteekki ovat sivuja, jotka koettelevat tietoyhteiskunnan sietokykyä. Useimmat kasvattajat olisivat valmiit poistamaan nämä sinut internetistä jos se vain olisi mahdollista.
Kapteeni Happo

PunakärpässieniPunakärpässieni on tunnetuin ja legendaarisin kaikista Suomessa kasvavista sienistä - jopa pikkulapset tunnistavat tämän kiehtovan ja pelätyn sienen ulkonäöltä. Vaikka sieni on yleisesti tunnettu, varsinaista asiatietoa siitä on saatavissa valitettavan vähän. Yhä tänä päivänä monet muuten varsin asiantuntevat sienioppaat väittävät sitä tappavan myrkylliseksi, vaikka historia ei tunne ainuttakaan punakärpässienen nauttimisesta johtunutta kuolemantapausta. Myös sienen käytöstä shamanistisena entheogeenina on saatavissa vain niukasti tietoa.

Kärpässieni
Suuri sieniopas

Kokototuus ja puolitotuusPuolitotuus.com ja kokototuus.com ovat valtakunnallisen huumeviestintähankkeen internet-palveluita.
Kokototuus.com on asiallinen tietolähde vanhemmille ja muille kasvattajille, aiheesta kiinnostuneille nuorille, ammatissaan tietoa tarvitseville ja huumeiden käyttäjille.
Puolitotuus.com on keskustelusaitti, joka kannustaa ihmisiä osallistumaan tai seuraamaan, mitä muilla on sanottavaa huumekysymyksistä.

Totuudet
Irti huumeista
Päihdelinkki – Huumeet

HuuMaa
Laittomien huumeiden tuotanto, jalostus, kuljetus, kauppa ja käyttö muodostavat maailmanlaajuisen järjestelmän. Verkkosivujemme aineisto tuo esille huumekauppaan liittyvät maailmanlaajuiset ongelmat ja pyrkii paljastamaan huumeiden takana olevan monipolvisen ketjun, jolla on kauaskantoisia poliittisia, taloudellisia ja sosiaalisia seurauksia koko maapallolle. Sisältö painottuu kasvipohjaisiin huumeisiin, koska lähtökohtana on ollut huumekaupan vaikutus kehitysmaiden asemaan
HuuMaa

Terveystietoa
Kansalaismedia – Verkkolehti
Synteetiset huumeet
Miten tunnistat huumeiden käyttäjän
Huumeet ja riippuvuus
Liberaalit – Puheenvuoro
Utopioista todellisuuteen
Kuinka kohdata huumeiden käyttäjä

Kun tottumaton internetin käyttäjä kohtaa netissä jotain hänelle vastenmielistä on seurauksena suuttumus. Syyllisiä ovat ne, jotka julkaisevat tietoa netissä ja usein myös ne, jotka tätä tietoa kommentoivat. Me elämme kahlitsemattomassa verkkoyhteiskunnassa. Tämä tarkoittaa sitä että jokainen joutuu itse punnitsemaan mihin uskoo ja miten internettiä käyttää. Nuorisoa ajatellen paras keino on siirtää pääte olohuoneen puolella ja aina välillä istuutua kiinnostuneena junioreiden viereen.
Ammattilaisen ja kasvattajan on rehellisesti myönnettävä että kauhistelun asemasta on ryhdyttävä tekemään valistustyötä – niin vaikealta kuin se joskus tuntuukin.

Alan Bitit


P.S Jos Sinulla on tiedossasi linkkejä tästä aiheesta, lisää ne TÄSTÄ:
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter