Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


torstaina, lokakuuta 9


 

Kekepeli kertoo työpaikan ekotasosta

Jos et löydä etsimääsi asiaa sivun yläosasta, vieritä sivua alaspäin kunnes löydät etsimäsi kohdan. Tai käytä selaimen omaa Muokkaa/Etsi toimintoa kirjoittamalla estimäsi sana hakukenttään. Jos et vieläkään löydä, tutki arkistoa.
Valitse sanalistasta haluamasi sanat ja siirtää ne leikepöydälle ctrl+c ja sieltä Suomi24 hakukenttään komennolla ctrl+v. Jos haluat hakea lisää, palaa takaisin Plokkaa sivulle.

Sanat. työpaikan ekotaso kestävä kehitys arvioi työpaikkasi kehitystaso ekologinen sosiaalinen fyysinen psyykkinen ulottuvuus

Internetissä on avattu uusi testi, Kekepeli, joka auttaa arvioimaan toimistotyyppisten työpaikkojen toimintaa suhteessa kestävään kehitykseen. Pelin ajatuksena on saada työpaikat pohtimaan kestävän kehityksen kysymyksiä nykyistä enemmän. Pelissä työpaikkoja arvioidaan neljällä ulottuvuudella. Ekologinen ulottuvuus kertoo ympäristökysymysten käsittelystä.
Sosiaaliseen ulottuvuuteen kuuluvat muun muassa työpaikan ilmapiiri, yhteisöllisyys ja päätöksentekotavat. Kolmas alue arvioi fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen terveyden edistämistä työpaikalla. Yhteisvastuu taas kattaa kotimaisia ja kansainvälisiä tasa-arvoon, osallistumiseen ja oikeudenmukaisuuteen liittyviä kysymyksiä.
Kekepelin taustajärjestöt toimittavat vuoden 2003 aikana neljä sähköpostikirjettä, joissa painotetaan aina jotakin pelin neljästä ulottuvuudesta. Jos haluat tilata kirjeen, anna sähköpostiosoitteesi
Jos haluat kirjoittaa sähköpostikirjeeseen lyhyen jutun, esittelyn tai puheenvuoron jostakin aiheeseen liittyvästä
asiasta, lähetä juttu osoitteeseen info@kekepeli.net

Koulutusta
Pelin taustajärjestöt ovat valmiita mahdollisuuksiensa mukaan järjestämään myös koulutusta kestävän kehityksen kysymyksistä, mikäli sille on riittävästi kysyntää. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, lvoit lähettää sähköpostia osoitteella koulutus@kekepeli.net Yksilöi viestissäsi, millaista koulutusta kaipaat.
Kekepelin loppuosassa on paras näkemistäni kestävänkehityksen linkkilistoista.
Pelin ovat tuottaneet Terveyden edistämisen keskus, Luonto-Liitto, Marttaliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Luonnonsuojeluliitto.

Kekepeli

Editoi
Alan Bitit

P.S Jos Sinulla on tiedossasi linkkejä tästä aiheesta, lisää ne TÄSTÄ:
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter