Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


maanantaina, lokakuuta 6


 

Kenelle kuuluu valtikka?

Jos et löydä etsimääsi asiaa sivun yläosasta, vieritä sivua alaspäin kunnes löydät etsimäsi kohdan. Tai käytä selaimen omaa Muokkaa/Etsi toimintoa kirjoittamalla estimäsi sana hakukenttään. Jos et vieläkään löydä, tutki arkistoa.
Valitse sanalistasta haluamasi sanat ja siirtää ne leikepöydälle ctrl+c ja sieltä Suomi24 hakukenttään komennolla ctrl+v. Jos haluat hakea lisää, palaa takaisin Plokkaa sivulle.

Sanoja: nuori nuoriso valta päätöksenteko osallistuminen vaikuttaminen vaikuttamisen käsikirja keskustelu kulttuuri nuorisovaltuusto poliittiset järjestöt maailmankatsomus yhteisöt toiminta puolueet kansalaisjärjestöt sitoutumattomat eduskunta työ opiskelu asuminen

�WWW.VALTIKKA.NET on lehti-ilmoituksen mukaan �sivusto nuorelle, joka haluaa tietää ympäröivästä maailmasta enemmän ja myös toimia siinä:�

Silmät auki ja sekaan vaan
Valtikka on laaja sivusto. Kaiken omaksuminen ei käy yhden istunnon aikana. Valtikan tutkimiseen kannattaa varata aikaa. Sivusto muodostuu kuudesta pääkokonaisuudesta, jotka ovat: Valta ja Päätöksenteko, Uutiset, Linkkikirjasto, Osallistumisen areenat, Vaikuttamisen Käsikirja ja Keskustele ja Lue.
Valtikka. Net:issä on lisäksi mm. pääkirjoitus, vieraileva kynä, ilmoitustaulu, e-gallut ja e-korttipalvelu.
Valtikka
Valtikka on sivuston nimenä haastava. Tarkoitus on viestiä, että asioista selvää ottava nuori pitelee joskus valtikkaa. Tähän haasteeseen sivusto antaa hyvän lähtökohdan. Esimerkiksi �paikallistason päätöksenteko�-osiossa annetaan ymmärrettäviä ohjeita siitä, miten kuntatasolla voidaan vaikuttaa.
Osallistumisen areenat osiossa kerrotaan miten ja keiden kanssa voi yrittää parantaa maailmaa.

Meneekö raha hukkaan?
Valtikka on yksi niistä lukuisista huolella ja ajatuksella tehdyistä sivustoista, joiden kohdalla toivoisi tietoja kävijämääristä. Ei riitä että sivusto on olemassa, sillä pitää olla myös käyttäjiä. Toivon joskus saavani käsiini tutkimustietoa erityisesti nuorison klikkauksista. Millaiset sivut kiinnostavat? Ja kuinka usein nuori käy valtikantyyppisellä sivulla? Vaisto toki sanoo, että kissäfämmät ja vastaavat ovat kova haaste.
Käy ihmeessä kurkkaamassa

Valtikka

Alan Bitit

P.S Jos Sinulla on tiedossasi hyviä linkkjeä tästä aiheesta, lisää ne TÄSTÄ:
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter