Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


keskiviikkona, lokakuuta 15


 

Kilpi kertoo jotain sinusta?

Jos et löydä etsimääsi asiaa sivun yläosasta, vieritä sivua alaspäin kunnes löydät etsimäsi kohdan. Tai käytä selaimen omaa Muokkaa/Etsi toimintoa kirjoittamalla estimäsi sana hakukenttään. Jos et vieläkään löydä, tutki arkistoa.
Valitse sanalistasta haluamasi sanat ja siirtää ne leikepöydälle ctrl+c ja sieltä Suomi24 hakukenttään komennolla ctrl+v. Jos haluat hakea lisää, palaa takaisin Plokkaa sivulle.

Sanat: erikoiset rekisterikilvet kilpi rekkari auton rekisterikilpi Ajoneuvohallintokeskus AKE

Rahalla
eli noin 1000 eurolla on mahdollista saada erikoiskilpi autoon. Näin esimerkiksi Tapio voi saada kilven TAP-10 ellei se ole varattu. Kekseliäisyyttä käyttäen voi saada hyvinkin osuvan kilven itselleen. Näin ovat monet suomalaiset saaneetkin.
Harrastajavoimin ylläpidetty kilvet.com esittelee näitä rekkareita sivuillaan. Erikoisin minun bongaamani kilpi on GAY-96. Kilpi tuli vastaan jossakin pohjanmaalla. Arvelen että kilpi on vartavasten hankittu.
Kilvet sivulle voi lähettää kuvia omasta autostaan. Sivua muonittavat myös monet vapaaehtoiset. joilla tuntuu olevan digikamera aina käden ulottuvilla.
Sivujen ylläpitäjä lupaa korjata mahdolliset. virheet. Voit lähettää kuvan omasta autostasi kilpi.com iin. Ylläpitäjä muistuttaa myös reilun pelin säännöistä:

�Jos jostain syystä haluaisit käyttää jotakin kuvista esim. kaupallisissa yhteyksissä, kehottaisin ottamaan ensin yhteyttä kuvaajaan / KILVET.COMiin.

Arkistosta poistetaan tarvittaessa kuvat, joita asianomaiset tahot (kuvaaja, auton omistaja...) eivät halua täällä pidettävän, mutta toisaalta tänne saa kyllä halutessaan lähettää nykyisen kuvan tilalle onnistuneemmankin otoksen! Yksi oleellinen vaatimus kuvien suhteen on kuitenkin se, että kilven täytyy olla luettavissa kuvasta. Kuvat pyydetään lähettämään jpg-muodossa ja hyvällä resoluutiolla varustetttuna.
Kilvet

Ajoneuvohallintakeskus
Tutustu myös Ajoneuvohallintokeskuksen (AKE) sivuun, joka käsittelee tietojen luovuttamista ajoneuvorekisteristä.
AKE

P.S Jos Sinulla on tiedossasi linkkejä tästä aiheesta, lisää ne TÄSTÄ:

Alan Bitit
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter