Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


tiistaina, lokakuuta 28


 

Koliseeko toiveiden tynnyri onttouttaan?

Jos et löydä etsimääsi asiaa sivun yläosasta, vieritä sivua alaspäin kunnes löydät etsimäsi kohdan. Tai käytä selaimen omaa Muokkaa/Etsi toimintoa kirjoittamalla estimäsi sana hakukenttään. Jos et vieläkään löydä, tutki arkistoa.
Valitse sanalistasta haluamasi sanat ja siirtää ne leikepöydälle ctrl+c ja sieltä Suomi24 hakukenttään komennolla ctrl+v. Jos haluat hakea lisää, palaa takaisin Plokkaa sivulle.

Sanoja: anc huijaus verkostomarkkinointi pyramidirakenne tupperware operaaattori

Verkostomarkkinoinnille rakentuva ACN operaattoribisnes on nyt todella rantautumassa Suomeen. Muutaman viikon aikana on nettiin ilmestynyt useita ACN:stä kertovia sivuja. Toiminnan tulisi olla täydessä vauhdissa marraskuun lopussa.
Verkostomarkkinoinnista kiinnostuneita houkutellaan suurin lupauksin. Internetissä on luettavissa myös toisenlainen totuus: verkostomarkkinointiin kriittisesti suhtautuvat.

ACN kannattajat
Suomen avaustarjous
Lyhyt esittely
ANC Europe

Verkostomarkkinointi kriittisesti
Huijausta alusta asti’
Kasvava kiusa

Verkostomarkkinointi foorumi
Verkostomarkkinoinnista
Voiko se toimia?
Näin se toimii
Verkostomarkkinoinnin linkkisivusto

Useimmat verkostomarkkinointiin ryhtyneet ovat lopettaneet pienen kokeiluajan jälkeen. Merkillepantavaa on että vain harva kokee joutuneensa huijatuksi. Asiaa on selitetty sillä että verkostomarkkinoinnista pois loikanneet ovat bisneshenkisiä, jotka kokevat että verkostomarkkinointi ei ollut heitä varten.
Toinenkin seikka vaikuttaa asiaa. Monessa tapauksessa alkupääoma on varsin pieni. Sen menettäminen on osa suurta peliä – bisnestä. Unelmista kannattaa maksaa?

Surkeimmassa tilanteessa ovat ne, jotka ovat ostaneet kuormallisen pilleripurkkeja ja eivät kaupan hyytymisen vuoksi tiedä mitä niillä tekisi. Kannattaa myös selvittää itseleeen mitä laki sanoo verkostomarkkinoinnista.

Alan Bitit
P.S Jos Sinulla on tiedossasi linkkejä tästä aiheesta, lisää ne TÄSTÄ:
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter