Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


torstaina, lokakuuta 16


 

Kun päivä alkaa potuttaa

Jos et löydä etsimääsi asiaa sivun yläosasta, vieritä sivua alaspäin kunnes löydät etsimäsi kohdan. Tai käytä selaimen omaa Muokkaa/Etsi toimintoa kirjoittamalla estimäsi sana hakukenttään. Jos et vieläkään löydä, tutki arkistoa.
Valitse sanalistasta haluamasi sanat ja siirtää ne leikepöydälle ctrl+c ja sieltä Suomi24 hakukenttään komennolla ctrl+v. Jos haluat hakea lisää, palaa takaisin Plokkaa sivulle.

Sanat: huumori huumoria vitsi vitsit kasku kaskut kompa jäynä seinäkirjoitus hauskat nettisivut webbisivut dirty joke, funny blonde practical of the day adult nigger yo mama sex clean racist black redneck kid joke cartoon sex mama free humor x rated christian knock mexican golf funny picture fart wedding sexualjoke dumb blonde weird picture sick fat adult dirty short cartoon joke yo momma birthday funny momma email retirement one liner yo mamma racist white animated nasty gay clean joke of the day killing funny short sms best lawyer little johnny racial pussy computer woman hilarious good jewish italian child 50th birthday saddamreligious cartoon pinoy dirty blonde joke man teacher indian black people lash stupid irish sexy jokejoke and riddle bar marriage really funny rude joke corny office naughty white porn political priceless clean funny funniest military bad

Virkistävä nettiretki
Meillä kaikilla on joskus päiviä jolloin mikään ei maita. Silloin on syytä lähteä pienelle lenkille. Jos se ei ole mahdollista pomon valvovan silmän alla tai siksi että olet sidottu puhelimeen, voit aina tehdä koneellasi jotain hauskempaa kuin työtäsi.
Voit myös lähettää kaverillesi linkin mukavasta löytämästäsi sivusta tai vaikkapa puppugeneraattorilla tehdyn alustuksen huomista budjettikokousta varten.
Tärkeintä on että palaat surffiretkeltäsi virkistäytyneenä,
Tämän sivun yläreunassa on sanalista joka sekin on eräänlainen generaattori. Yhdistelemällä sanoja ja liittämällä ne Suomi24 hakukenttään löydät lisää virkistystä. Muista liittää englanninkielisissä hauissa toiseksi sanaksi joke.

Runokone ja Puppugeneraattori
Omia suosikkejani ovat Runokone ja Puppusanageneraattori. Molemmat ovat sekä hyödyllisiä että viihdyttäviä. Runokone tekee parhaimmillaan ihan �aoikean runon� ja puppugeneraattorilla voi tehdä vaikkapa oraakkelimaisia lauseita budjettikokoukseen tyyliin:

�Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että useiden eri alojen taantuma näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä.� (puppusanageneraattori)
Puppusanageneraattori

Viimeinen sivu internetissä
Sulje koko internet
Sleeping
Ouluraatttori, Manseraattori ja Turkuraattori
Hatti Jahusen keksintöjä, joita ei ole
Pisto rasiaan
Anagrammeja
Testaa henkinen ikäsi
Panssarivaunulla Puuhun
Runokone
Anna hemohessi
Magic Meister
You are an idiot

Alan Bitit

P.S Jos Sinulla on tiedossasi linkkejä tästä aiheesta, lisää ne TÄSTÄ:
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter