Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


tiistaina, lokakuuta 7


 

Kun tähdet kutsuu Sinua

Jos et löydä etsimääsi asiaa sivun yläosasta, vieritä sivua alaspäin kunnes löydät etsimäsi kohdan. Tai käytä selaimen omaa Muokkaa/Etsi toimintoa kirjoittamalla estimäsi sana hakukenttään. Jos et vieläkään löydä, tutki arkistoa.
Valitse sanalistasta haluamasi sanat ja siirtää ne leikepöydälle ctrl+c ja sieltä Suomi24 hakukenttään komennolla ctrl+v. Jos haluat hakea lisää, palaa takaisin Plokkaa sivulle.

Tähtitieteen ilmiöiden tutkiminen internetissä on samalla pienoinen tähtimatka netin syvyyksiin. Aihe on niin laaja, että tässä sitä käsitellään vain muutamien populaarein esimerkein. Uskon että alan harrastajat ovat jo tehneet löytönsä, joten tämä olkoon vain harrastelijoita ja satunnaisia surffaajia varten.

SETI
Suurin osa suomalaisista on kuullut SETistä. SETI@home on laaja kokeilu, joka valjastaa satojen tuhansien internet-yhteydellä varustettujen tietokoneiden tyhjäkäynnin maapallon ulkopuolisen älyn etsintään (Search for Extra-Terrestrial Intelligence - SETI). Voit osallistua projektiin asentamalla koneeseesi näytönsäästäjän, joka hakee ja analysoi radioteleskoopin keräämää tietoa. Tällöin sinulla ja tietokoneellasi on pieni, mutta kiehtova mahdollisuus tunnistaa Maan ulkopuolisen sivilisaation vaimea lähetys.
Seti

Avaruus juuri nyt
Useimpia meistä, jotka eivät jatkuvasti kulje niskat kjenoissa kiinnostaa avaruusasia tässä ja nyt. Varsinkin lehtien uutiset siitä että Mars planeetta on nyt lähempänä maata kuin 60 000 vuoteen tuntuu kiinnostavalta. Mitä siis avaruudessa tapahtuu juuri nyt?
Ursan taivaalla tapahtuu

Juuri nyt – Turun Ursa
Your Sky
Heavens Above
Space Daily
Nils Mustelin
Avaruus verkkojulkaisu
Tähdet ja avaruus
Tähtiakatemia
KOSMOS tähtitieteen viitetietokanta
Perunakellarin aurinkokunta
Astronetti
Tähtitiede – Astronomy
Takapihan astronomiaa
Makupalat

Alan Bitit

P.S Jos Sinulla on tiedossasi linkkejä tästä aiheesta, lisää ne TÄSTÄ:

Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter