Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


torstaina, lokakuuta 30


 

Veri ja Kunnia

Jos et löydä etsimääsi asiaa sivun yläosasta, vieritä sivua alaspäin kunnes löydät etsimäsi kohdan. Tai käytä selaimen omaa Muokkaa/Etsi toimintoa kirjoittamalla estimäsi sana hakukenttään. Jos et vieläkään löydä, tutki arkistoa.
Valitse sanalistasta haluamasi sanat ja siirtää ne leikepöydälle ctrl+c ja sieltä Suomi24 hakukenttään komennolla ctrl+v. Tämän sivun materiaali on tekijänoikeuslain alaista.

Sanat: blood honour global skinhead website promoting anti-semitism racism blac organizations skinheads mein kampf holocaust denial race ethnic religious hate groups islamic extremism combat 18 veri ja kunnia arjalainen arjalaisuus kansallissosialismi suomi finland suomen kansan järjestö nationalismi isänmaa isänmaallinen järjestö puolue ryhmä pakkoruotsi suvaitsevaisuus kalevala talvisota valkoinen rotu valkoisen rodun taistelu taisteluun natsipropaganda V&Kww2 wwII hitler waffen-ss antisemitismi propaganda propagandamateriaali natsiaate uusnatsit natsit natsismi suomessa nazi stormfront storm waffn ss front don black david duke white power chat room message board white rights nationalism nationalist anti-white racism racist aryan kkk ku klux klan klu supremacy jewish supremacist supremist Ian Stuart Donaldson

Viikolla oli päivälehdissä pieni lähes huomaamaton uutinen, jonka mukaan Saksan poliisi teki tiistaina suurratsian uusnatsien Combat 18 ryhmää vastaan Schleswig Holstainin osavaltiossa. Järjestö on eräs Britannian aktiivisimmista äärioikeistolaisista ryhmistä, ja sitä syytetään useista väkivaltaisista hyökkäyksistä ja murhayrityksistä.
Rasistit, fasistit ja uusnatsit toimivat myös Suomessa. Pahamaineisella Combat 18 järjestöllö on myös Suomessa alaosasto.

Veri ja Kunnia
Suomenkielisellä Veri ja Kunnia eli Combat 18 veljessivustolla määritellään liikkeen tarpeellisuus näin:

�Veri & Kunnia on maailmanlaajuinen arjalainen järjestö, joka on omistautunut taistelulle valkoisen rodun selviämisen ja hyvinvoinnin puolesta. Perustajansa Ian Stuart Donaldsonin marttyyrikuoleman jälkeen liike on kokenut jos jonkinlaista myllerrystä. Keinottelijat ja "pop-tähdet" ovat - huonolla menestyksellä - yrittäneet käyttää V&K -järjestöä omiin, itsekkäisiin tarkoituksiinsa�

Totuus kansallissosialismista ja rotuvihasta linjataan Veri & Kunnia sivuilla näin:

�Kansallissosialismi ei opeta minkäänlaista "rotuvihaa". Se ainoastaan toteaa luonnon lain: eri roduilla on erilaiset lahjat ja tarpeet. Näitä eri lahjoja jotka luonto on antanut ja jotka ovat satojen vuosien evoluution tulos, ei voi muuttaa yhteiskunnallisella kouluttamisella, poliittisella dogmilla tai rotujen sekoittamisella joka tuhoaa arjalaista identiteettiä ja kulttuuria. Kansallissosialismi puhuu arjalaisen isänmaan perustamisen puolesta koska se näkee että muu elämäntapa on luonnotonta ja epätuottoisaa, ja johtaa vain kaaokseen ja epäsopuun.�

Veri & Kunnia sivuston linkkikokoelma on kiitorata suomalaiseen kansallissosialismiin.

Veri & Kunnia

Suurennuslasin alle
Tässä tutkitaan sitä, miten hakukoneiden ja hakusanojen avulla voi selvittää rasististen, fasististen ja natsimielisten sivustojen sisältöä ja yhteyksiä sekä jäsenten nimiä. Retken vihalinkkien maailmaan avaa Googleen kirjoitettu hakusana Combat 18.

Jo hakulistan ensimmäinen osuma avaa tien vihalinkkien maailmaan. Tutki sekä pääsivun että samankalataisia sivuja linkkejä. Hakutuloksen viimeisellä rivillä olevat sanat: white, organizations skinhead johtavat Open Directoryn sivulle, jonka kautta pystyt hallitsemaan suurinta osaa vihalinkeistä.

Kun olet klikannut itsesi vihasivulle, on ensivaikutelman jälkeen tärkeätä että tutkit sivun linkit huolella. Tämä on perusasia kaikilla sivuilla. Talleta linkit suosikkeihin tai tarkista ovatko ne poimittavissa suoraan html-koodista. Jos ovat, maalaa ja leikkaa ne parempaan talteen. Suosituksena on tallentaa ne Notepadiin tai vastaavaan ascii-tekstiä tuottavaan teksturiin myöhempää käyttöä varten.

Sanat talteen
Huolellinen ja tarkka internetin samoaja tallentaa omaan sanastoonsa kaikki löytävänsä avainsanat myöhempiä hakuja varten. Esimerkki tällaisesta hakulistasta on tämän jutun yläosassa. Sanalistan merkityksen huomaa kun tekee uusia hakuja.
Kaikki vihasivut eivät ole helposti löydettävissä. Varasinkin sellaiset vihasivut, jotka sisältävät tietoja järjestötapaamisista, ajo-ohjeita, tapaamiskalentereita ja yhteystietoja on usein piilotettu yksinkertaisella tavalla: Tärkeät tiedot on siirretty gif, jpg tai png kuviksi, joten hakukone näkee ne vain kuvina.
Vihasivujen käyttäjäkunnan terminologiaan ja slangiin tutustuminen auttaa löytämään sivuja, jotka ehkä muuten jäisivät löytymättä. Tutustu siis huolella sivujen slangiin, piilo- ja verhottuihin ilmauksiin ja tee niistä oma listansa.
Erittäin hyödyllistä on seurata nyyseissä tapahtuvaa keskustelua. Mielenkiintoisen keskusteluryhmän löydettyäsi klikkaa itsesi NetNews Tracker sivulle. Täällä voi luoda itsellesi palvelun, joka ilmoittaa sinulle heti kun ao. ryhmään on tullut uusi mielipide. Näin pysyt ajantasaisesti tutkimasi keskusteluryhmän matkassa.

NetNews Tracker

Nopeimmin vihasivujen maailmaan pääsee klikkaamalla itsensä rasistisiin ja natsimielisiin keskusteluryhmiin. Niiden kielikuvat sekä linkkikokoelmat auttavat piirtämään kartan suomalaisen äärioikeiston ja rasismin yhteyksistä ja nykytilasta.

Suomen Sisun keskustelupalsta
HH-88 Forum
2000 keskustelu

Painetaan mieleen
Miksi sitten pitäisi pahoittaa mielensä ja lähteä tutkimaan vihanpitoa netissä?
Ainakin yksi vastauksista on selvä: vihanpito ulottuu myös Suomeen. Myös Suomessa on lukuisa joukko natsi- ja rasismiaiheisia sivuja, joista osa verhoutuu skinhead-nimikkeen alle. Osa vihasivuista on naamioitunut kansalaisjärjestöiksi. Muutama on jopa puoluerekisterissä.

Pitäisikö uusnatsismiin, kansallissosialismiin, rasismiin, whitepoweriin, skinheadeihin, nationalisteihin, kiihkoisänmaallisiin jnpp. sitten suhtautua vakavasti?
On helppo keksiä vähintään 16 000-syytä. Jos äärioikeistolaiset ilmiöt olivat vielä muutama vuosi sitten teinipoikien puuhastelua, niin kuin kotimainen IKL osoittaa, on tilanne nyt toinen.
Järjestöt ovat selvästi organisoitumassa ja ovat aloittaneet hiljaisen rekrytointikampanjan. Myös sivut ovat entistä taitavammin ja kalliimmin tehtyjä. Tätä ei voi laskea pelkästään kohonneen html-taidon syyksi. On monia syitä kysyä, ovatko ääriliikkeet saaneet rahoitusta jostakin muualta joko kotimaasta tai ulkomailta.

Vast´ ikään käydyt vaalit osoittavat, että populistinen, rasistinen ja äärioikeistolainen ryhmä tai yksilö voi tulla esille jo tulevissa vaaleissa, jopa kunnallisella tasolla. Ei-toivottujen ilmiöiden nujertaminen on helpompaa kun tuntee sen tavat. Räikeimmät tapaukset kannattaa kieliä viranomaisille, tai kertoa ilmiöistä kiinnostuneen lehden toimitukselle.

Raportoi rasismirikoksesta

Tieto on, jos vain…
Erinomainen lähde vihasivujen tutkimiselle on internetin Wikipedia ensyglopedia. Jos hakukone ei löydä Wikia voi sivulle siirtyä suoraan url-riviltä komennolla: http://en.wikipedia.org/wiki/Combat_18
Tai tästä

Wikipedian linkkejä klikkailemalla saa erittäin hyvän yleiskäsityksen vihanpidosta netissä. Wikipedia on tavoitettavissa myös suomenkielellä osoitteesta:

Vihalinkkeihin voi tutustua klikkaamalla itsesi Hate Directory-sivulle. Sivut sisältävät suuren määrän vihalinkkejä eripuolilta maailmaa. Tämän sivun vasemmassa reunassa olevat Vihalinkie auttavat Sinua suunnistamaan vihan maailmassa.

Näillä pääset alkuun
Hate Directory
Suomi-Isänmaa R.P
Järjestö 2000
Huhtikuun ryhmä
Pekka Siitoin
FinSkins
Saksalaisia propagandajulisteita

Combat 18
Blood and Honour Links
Stormfront
Holy War
Natsi Linkkejä
Hitler Jugend
White Planet
SkinNation
Skinhead Magazine
Skinheads Links

Aivan oma ilmiönsä ovat natsi-, whitepower yms. krääsää myyvät nettikaupat. Tässä pari suomalaista:

Popgrom
HH-88

Jos vielä jaksan selailla niin tässä hyvä lista antifasistisita ja fasistisista linkeistä:

Alan Bitit

P.S Jos Sinulla on tiedossasi linkkejä tästä aiheesta, lisää ne TÄSTÄ:
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter