Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


maanantaina, marraskuuta 10


 

Arjalainen rotu, holocaust ja internet

Jos et löydä etsimääsi asiaa sivun yläosasta, vieritä sivua alaspäin kunnes löydät etsimäsi kohdan. Jos et vieläkään löydä, tutki arkistoa. Tämän sivun materiaali on tekijänoikeuslain alaista.

Sanat: arjalainen rotu uusnatsit natsit natsismi holocaust holokausti johtaja adolf hitler skinhedit skinheads kansallismielinen rasistinen kommunismin vastainen äärioikeisto äärioikeistolainen juutalainen juutalaiset new order white power nazi

"Et kai tosissasi pidä juutalaisten maasta karkoitusta ja desinfiointia "hirveytenä"? Puhumattakaan homojen, mustalaisten ja vammaisten kurinpalautuksesta. Sinun mielestäsi on ilmeisesti hirvittävä vääryys että maailmasta tulee parempi paikka elää.
On aika palauttaa ne arvot joita arvon Johtaja ajoi. Kansainvälisen Juutalaisen kommunistiarvoajattelun aika tulee olemaan ohi todella pian, ja kansallissosialistinen moraali nostaa taas Euroopan uuteen kukoistukseen."


Kaappaus keskusteluryhmästä


STT 3.12.1999

�Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Expressen ja Aftonbladet julkaisivat poikkeuksellisesti samansisältöiset asiaa koskevat artikkelit, joissa paljastettiin myös 62 ruotsalaista uusnatsien johtohahmoa, useat heistä kuvan kera.
Lehdet halusivat historiallisella yhteisesiintymisellä osoittaa, että ne poliittisista näkemyseroista huolimatta ovat yhteisrintamassa yhä häikäilemättömämmäksi kasvanutta uusnatsismia vastaan
Niin kauan kun Ruotsin uusnatsit valitsivat uhreikseen maahanmuuttajia ja homoseksuaaleja, tekoihin syyllistyneiden ideologisesta taustasta vaiettiin pitkään vakavistakin väkivallanteoista kerrottaessa. Nyt tilanne on muuttunut, kun uhkauksien ja veritekojen kohteeksi on joutunut poliiseja, toimittajia, ay-aktiiveja ja muita yhteiskunnallisia vaikuttajia.�

Natsismi hiirikäden ulottuvilla
Myös Pohjoismaiden ministerineuvosto on kiinnittänyt asiaan huomiota vuosikertomuksessaan:

�Internetistä on viimeisten kymmenen vuoden aikana tullut rasististen, natsististen ja muiden äärioikeistolaisten ryhmien tärkeä työväline. Se on antanut ryhmille tukikohdan, jonka avulla he voivat levittää rasistista propagandaa. Internet on myös myötävaikuttanut liikkeen kansainvälistymiseen. Ruotsin hallituksen raportin mukaan äärioikeistolaisten ryhmien kotisivut ovat nykyään tärkein rasistisen musiikin sekä etnisten kansanryhmien vastaisen propagandan myynti- ja levityskanava.�

Pohjoismaiden neuvosto

Uusnatsit voivat hyvin
Kolme vuotta myöhemmin voidaan todeta että uusnatsit voivat erittäin hyvin, ainakin jos internetin hakukoneisiin on vähääkään luottamista. Kansallissosialististen, uusnatsisten, skinhead- ja arjalaisuutta korostavien sivujen määrä on koko ajan kasvanut. Mukaan on tullut myös suuri joukko kansallismielisiä ja rasistisia sivuja.
Ilmiön syvällisempi pohtiminen on työn ja tuskan takana aiheen laajuuden vuoksi. Julkisuudessa on kiinnitetty huomiota sekä syrjäytyneiden mielenkiintoon kansallissosialismia kohtaan sekä siihen että uusnatsien sivuilla pyritään kieltämään juutalaisten joukkotuho. Äänioikeistolaisia ilmiöitä voidaan tarkastella myös sosiologisesta näkökulmasta. Tärkeätä on huomata Ruotsin päälehtien päätoimittajien mielipide, jonka mukaan:

�Natsiryhmät, moottoripyöräjengit ja muut järjestäytyneet rikollispiirit käyvät hyökkäykseen demokratian peruspilareita vastaan: oikeutta ylläpitävää valtaa vastaan (poliisit ja syyttäjäviranomaiset), poliittista valtaa vastaan (kunnallispoliitikot ja kansanedustajat) ja vallankäyttöä valvojia vastaan (toimittajat ja muut mielipiteenmuodostajat)� , päätoimittajat kirjoittavat.

Pieni retki historiankirjojen lehdillr
Auschwitzin komendantti Rudolf Höss totesi Euroopan juutalaisten kansanmurhasta seuraavasti:

"Juutalaiskysymyksen 'loppuratkaisu' merkitsi kaikkien Euroopassa olevien juutalaisten täydellistä tuhoamista. Sain käskyn pystyttää tuhoamislaitteet Auschwitziin vuoden 1941 kesäkuussa. Siihen aikaan kenraalikuvermentissa oli jo kolme muuta tuhoamisleiriä: Belzec, Treblinka ja Wolzek.."
Juutalaiskysymyksen lopullinen ratkaisu
Simon Wiesentahl-instituutti

Maria Lekkala: Syylliset ja osalliset
Ajattelijat ja filosofit euroopassa olivat 1600- luvulta lähtien mietiskelleet ihmisrotujen olemassaoloa. Vuonna 1854 ranskalainen diplomaatti Arthur Gobineau julkaisi vaikutusvaltaisen kirjan "Ihmisrotujen eriarvoisuudesta. Gobineaun mukaan arjalainen rotu oli kaikkien muiden rotujen yläpuolella, mutta sitä uhkasi jatkuvasti "rotusekoittuminen" "eiarjalaisten" rotujen kanssa, jotka olivat alemmalla kehitystasolla. Tälläiset ajatukset otettiin hyvin vastaan nationalistisesti kasvavassa euroopassa.
Syylliset ja osalliset

Rasismin historia
Erityisesti vallankumousvuoden 1848 jälkeen porvarillisten liberaalien huoli sosiaalisten suhteiden vakaudesta ja mullistusten pelko kasvoivat. Työväenluokan laajetessa ja ryhtyessä järjestäytymään, "kommunismin aaveen" kummitellessa ympäri Eurooppaa, kasvoi massojen pelko…..
Keskiluokka ja sivistyneistö vastasivat muutoksen uhkaan rotuajattelulla, jonka tarkoituksena oli luonnollistaa ja siten ikuistaa sosiaaliset erot. Tarkoitukseen saatettiin käyttää jopa kotimaisten työväenluokkaisten köyhien ja orjien vertaamista ja samastamista toisiinsa.
Rasismin historia

Stalin ja Hitler: Totalitaariset diktatuurit Neuvostoliitossa ja Saksassa: Mikko Välimäki ja Risto Riikonen 1994 (pdf)
Vihdoinkin voisi sanoa että on kyseessä aihe, josta on saatavilla riittävästi aineistoa. Ehkäpä
jopa liikaakin, sillä oleellisen löytäminen tuotti välillä vaikeuksia. Pyrimme esittämään
kirjoitelmassamme ensim Josif Stalinin ja sitten Adolf Hitlerin elämäntapahtumat

Adold ja Josif

Suomalainen kansallissosialismi
Surkuhupaisella Matti Siitoimella ja kourallisella uusnatseja on myös kotimainen edeltäjä. Suomessa toimi 1940-luvulla piskuinen kansallissosialistinen puolue, joka apinoi ajatuksensa Saksasta. Puolueen politiikkaa leimasi yltiöisänmaallisuus ja kiihkeä antisemitismi.
Verkkouutiset

Nationalismi ja "universaalinen nationalismi"
Poliittinen kansallisuusaate on aiheuttanut sotia, mutta nämä sodat tuskin ovat olleet niin laajoja ja tuhoisia kuin ne maailmanpalot, joita maailmaa valloittavat aatteet ovat aiheuttaneet riippumatta siitä, olivatko ne alkuaan demokraattisia, sosialistisia tai rasistisia.
Aira Kemiläinen

Martina Temmes
Internet, rasistien vaikutuskanava - onko sananvapaudella rajoja?
Internet on uusi ja valtava mahdollisuus levittää tietoa ja mielipiteitä ympäri maailmaa. Internetiin kuuluu tällä hetkellä 186 maata ja käyttäjiä on noin 30 miljoonaa. Internetiin ovat löytäneet tiensä myös uusnatsit, terroristit ja fanaattiset ääriliikkeiden edustajat. Heille Internet on erityisen käytännöllinen keksintö- se tarjoaa laajat käyttäjäkunnat ja lähes kontroilloimattoman väylän niiden tietoisuuteen. Ääriliikkeiden tiet suuren yleisön luo ovat tähän asti ollet varsin vähälukuisia. Edes Yhdysvalloissa, sananvapauden luvatussa maassa, eivät ovet ole auenneet televisioon eivätkä radioon. Rajoittavan lainsäädäännön puutteesta huolimatta ovat median yleinen sopivuudentaju ja julkinen moraali estäneet rasistisen ja halventavan propagandan esittämisen tiedotusvälineissä. Nyt viime vuosikymmenten kituliaat ajat näyttävät nyt olevan rasistien ja ääriliikkeiden osalta ohi.
Lue lisää

KapinatyöläinenUusnatsit ovat todistaneet pystyvänsä mitä julmimpiin väkivallantekoihin usein täysin puolustuskyvyttömiä ihmisiä vastaan. Elävältä polttaminen, silpominen, kuoliaaksi pahoinpitely... nykypäivän hitlerit eivät jää esikuvistaan hiukkaakaan jälkeen.
Kapis

Oikeistoväkivaltaa vastaan
Uwe Loesch: Örtlich betäubt - Paikallispuudutus
Suurin osa ihmisistä reagoi lisääntyneeseen oikeistoväkivaltaan järkytyksellä tai jopa välinpitämättömästi. Yksittäisen ihmisen avuttomuuden vastine politiikassa on nk. argumentointikriisi. Kun lamaannuksesta on vihdoin toinnuttu, aletaan etsiä selitysmalleja, jotka ottavat uudelleen esiin vanhat käsitykset poliittisista uhkakuvista ja siksi niistä ei ole juurikaan hyötyä ongelman ratkaisemisessa. Koulujen ja kotien puutteellinen demokratiakasvatus tai omasta elämästä vieraantuminen pelkästään aineellisia arvoja painottavassa yhteiskunnassa eivät välttämättä johda sellaisten joukkioiden muodostumiseen, jotka ryhtyvät mielenosoituksellisesti rikollisiin tekoihin haluten näin osoittaa olevansa yhteiskunnan ulkopuolella. Yhtä ongelmallisilta tuntuvat sosiaalipsykologien syyttömäksijulistamisstrategiat.

Goethe Instituutti

Anti-Nazi League
Suomen asema uusnatsismien puutteen lintukotona on mennyttä, ja lähestymme tilannetta jossa Englannissa oltiin neljännesvuosisata sitten.
Murros haastatteli natseja vastaan yli kaksikymmentä vuotta toimineen Anti-Nazi Leaguen edustajaa
Murros

Arjalaisuus, hörhöt ja internet
Sopivasti valituilla hakusanoilla on helppo löytää internetistä haluamaansa tietoa. Yllä olevat linkit on poimittu hakukone Eniron (Google) hakutuloksesta hakusanoilla arjalainen rotu. Hakutuloksen hörhö-osastoa edustavat mm.seuraavat:

Suomen eettistä kielioppia I
Marjatta-legenda Kalevalassa kuvaa K'ARJALAN kuninkaan, UT:ssä Marian pojan, Jeesuksen syntymää. UT:stä saamme sitten lukea tämän arjalaisen viidennen rodun, suurimman henkisen kuninkaan, historiaa ja opetuksia. Hän antaa suuntaviivat tälle eurooppalaiselle viidennelle kulttuurille, joka tulevaisuudessa tulee ilmentämään kalevalaista henkeä.
Rudolf Steinerin mukaan.

Pekka Ervast:
Nykyisen ihmisrodun alkuperäinen uskonto
Ne teistä, jotka ovat lukeneet teosofista kirjallisuutta, tietävät, että Salaisen Opin mukaan meidän ihmiskuntamme nykyään elää viidennessä suuressa rodussa. Neljä rotua on elänyt tämän maan päällä ennen nykyistä ja Salaisen Opin mukaan niillä kullakin on ollut oma mantereensa, jossa ne ovat elämänsä viettäneet ja kehityksensä läpikäyneet…
Yksi merkillinen poikkeus on olemassa. On olemassa kansa, on olemassa uskonto, joka on säilynyt läpi vuosikymmentuhansien. Tämä kansa, tämä uskonto on intialainen. Hindulainen rotu on vanhin indo-eurooppalaisen eli arjalaisen rodun alaroduista, ja Intiassa, ihmeiden ja salaperäisyyksien maassa on elänyt ja elää tämä kansa, joka on kantanut päänsä korkealla yli ajan vaihteiden. Eipä ihmettä, jos he ovat omaa uskontonsa nimittäneet sanaatana dharmaksi — "ikuiseksi uskonnoksi"! Ikuinen se todella on monessa merkityksessä. Se on nykyisen rotumme alkuperäinen uskonto ja kaikissa myöhemmissä uskonnoissa tuntuvat sen vaikutukset…
Teosofianet

Jedermann ist sein eigener Führer!
Jotkin uusnatsismia harjoittavat liikkeet ovat sisällyttäneet symboliikkaansa satanistisia piirteitä. Vastavuoroisesti useiden satanistien tiedetään tutkineen innokkaasti natsien toisen maailmansodan aikoihin (ainakin huhutusti) harjoittamaa okkultismin haaraa. Mistä tässä on kysymys? Satanistit kutsuvat itseään elitisteiksi - ovatko he fasisteja? Onko näillä aatteilla todella yhtymäkohtia?
Jokainen on oma johtajansa

Ählämit haisee
Totuus on, että puhdas arjalainen rotu on kaikkein ylin ja rehellisin.
Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer ! SDP on perseestä. Tarja Halonen on ammuttava.

Lähettänyt 3.Reich, marraskuun 03, 2002 20:14:51:
Mielipide internetix´in keskusteluryhmässä

Arjalaisuus kulttuurien säilyttämisen ihanteena
Maailman pääroduista on yksi ali muiden, nimittäin neekerit. Neekereitä on aina pidetty ihmiskunnan lapsina. Neekerit eivät Afrikassa pystyneet luomaan savimajoja kummempia rakennuksia. Kun arabit kaivoivat 100 m syviä kaivoja maahan, niin neekerit käyttivät saastunutta pintavettä kuopista ja ojista. Mitään kirjakieltä he eivät pystyneet omaksumaan ennen valkoisten tuloa. Maanviljelykin oli täysin tuntematon käsite.
Valkoisten tulo olikin onnenpotku tälle tylsistyneelle rodulle. Neekerit levisivät heidän ansiostaan ympäri maapallon. Omin voimin nämä matalaotsat kyyhöttäisivät edelleen savimajoissa, olisivat siis jääneet Australian neekereiden tasolle. Se olisikin ollut kaikille paras vaihtoehto, sillä mustat ovat edelleen alkukantaisia heimoja, jotka eivät sovi valkoiseen kulttuuriin. Mitään kunnon sotia tai valloituksia nämä eivät ole pystyneet tekemään. Neekereiden pelastukseksi koitui valkoisten rappeutuminen. Ilman sitä he eivät ehkä olisi enää edes elossa.
Valkoisten rappeutuminen

Nazi Lauck NSDAP/AO- Kansallissosialistinen uutislehti
Lehti oli voimissaan vielä vuosikymmenen alussa mutta on nyttemmin kadonnut, lopetettu tai siirtynyt vaikeammin tavoitettavaksi. Lehti kertoo itsestään jokaisen uutislehden alkukappaleessa seeraavaa:
Kansallissosialistista Uutislehteä julkaisee NSDAP/AO useilla eri kielillä; suomeksi, englanniksi, saksaksi, unkariksi, hollanniksi, ranskaksi, ruotsiksi, espanjaksi, portugaliksi ja italiaksi. Lehti ilmestyy epäsäännöllisesti. 12 numeron tilaus maksaa 200 mk. Jokainen numero on saatavana myös 650 MB:n tietokone-CD:nä - Microsoft Publisher 98® - hintaan 80 mk.
NSDAP/AO julkaisee myös joka toinen kuukausi ilmestyviä sanomalehtiä, englanninkielistä The New Orderia ja saksankielistä NS Kampfrufia. Tanskalainen tabloidilehti Fædrelandet on yhteisprojekti Tanskan DNSB:n kanssa.
Nazi Lauck NSDAP/AO:n vanhoja uutislehtiä on luettavissa Eniro.fi:n (Google) välimuistista.

Uutislehti on kovin natsimielinen ja sisäänlämpiävä. Numero 107/6 – Kevät 2001 (112)

13. maaliskuuta kuoli tri. Jutta Rüdiger Bad Reichenhallissa 90-vuoden iässä. Hän oli Bund Deutscher Mädelin (Hitler-Jugendin vastine) korkein johtaja. Hän pysyi uskollisena toverittarena koko elämänsä ajan. Kunnioitamme hänen muistoaan!
Venäläinen taistelulaulu: NSDAP/AO:n verkkosaitille lisättiin 12. tammikuuta ensimmäinen venäjänkielinen äänitiedosto. Se on juutalaistyrannian vastainen taistelulaulu. (Venäjänkielinen Mein kampf lisättiin sivuille 31. joulukuuta 2000.)
Kirjoita Eniro.fi:n hakukenttään NSDAP/AO ja tutki sen jälkeen välimuistia.
Kansaianvälinen

Heräämisiä
Kun katsoo tätä maata, ei voi olla huomaamatta sitä miten kaikki on luisumassa pois rehellisten suomalaisten käsistä. Esim. eduskuntavaaleissa neekereillä on jo yksi ehdokas (joka on jo liikaa). Sehän on sanomattakin selvää, että mutiaiset ja muut yhteiskunnan roska äänestävät omiaan, niinkuin me äänestämme omiamme. Ja entäs sitten kun me rehelliset suomalaiset huomaamme olevamme OMASSA maassamme vähemmistönä? Se ei ole vielä ajankohtaista, mutta entä 50 vuoden päästä kun neekerit ovat sikinneet enemmistöksi tässä maassa? Meidän rotumme ei saa hyväksyä sitä, emmekä me jumalauta tule sitä hyväksymään. Meidän täytyy yhdistyä tai meidän rotumme on tuhon oma. Meidän täytyy suodattaa pois keskuudestamme sekasikiöt, neekerit, kommunistit ja kaikki se muu roska joka nakertaa maatamme sirpaleiksi. Meidän täytyy kohdistaa vihamme niihin jotka sen ovat ansainneet ja lopettaa vihanpito omiemme välillä. Vielä kerran meidän täytyy taistella tämä maa vapaaksi.

-KAUN ELÄKÖÖN VALKOINEN PUHDAS ARJALAINEN ROTU- "Totenkopf"
Huhtikuun ryhmä

Saksalainen kansallissosialismi ja pohjoinen ajatus
Mikään aate ei Saksalaisessa Kansallissosialismissa esittänyt yhtä määräävää osaa kuin kuuluisa "pohjoinen ajatus". Nykyajan "rappioituneen vallan uudet vahtikoirat" (toimittajat), joita nöyristää työttömyyden, pelko antavat ymmärtää kaiken rodullisen mielipiteen ilmaisun olevan epähumaania ja sairasta. Niinpä aiheesta on tehty tabu, jota ei saa edes objektiivisesti tarkastella joukkotiedotus välineissä!
Veri ja Kunnia

Ei heikkohermoisille
Kansallisesti suuntautuneesta politiikasta käydään maailmalla monipuolista keskustelua, jota ei välttämättä tunneta Suomessa tarpeeksi hyvin. Tässä Wolf Grimwaldin puheenvuoro USA:sta. Kirjoittaja toimii White Order of Thulessa…. Varsinainen syy tämän artikkelin kirjoittamiseen lienee sitäpaitsi Grimwaldin tarkoitus kritisoida satanismia ja fasismia lotraavia pentuja. Jos et pidä tälläisen lukemisesta, älä lue.
Wolf Grimwald

Suomalaisasiamiehen kotisivu
Pekka Siitoin
Suomi –Isänmaa R.P
Oikeistoradikalismi
Ruotsalainen sivu
Nordiska Rikspartiet
Lisää linkkejä
Opwn Directory Linkit

Juutalaisten historiaa
Jad Vashem
Holokaustin kieltäminen

Internetistä poimituilla näytrteillä on helppo kauhistuttaa herkkähipiäisiä sieluja, Juuri tällä hetkellä julkinen keskustelu ei ole kovin suopea ääriliikkeitä koskevalle keskustelulle. Mutta tilanne saattaa muuttua hyvinkin nopeasti.

Alan Bitit
P.S Jos Sinulla on tiedossasi linkkejä tästä aiheesta, lisää ne TÄSTÄ:
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter