Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


torstaina, marraskuuta 6


 

Jennifer Rigley ja nettikameroiden maailma

Sanat: webbikamera nettikamera maailman nettikamerat linkit ohjelma ohjelmat sonera media lab home webcamera mediacenter web webcam spycam jennifer rigley adultcam adult cam free live adult chat live show girl teen adult personal software now yahoo amateur site bank outer driver room logitech pic creative community cape hatteras home review wireless private streaming hosting hidden online intel picture world college any recorder buy creative web cam driver capture program cam creative driver gratis hatteras view video security spy

Pahimman Sars-epidemian aikana huhtikuussa 2003 Singaporen hallitus asetti nettikameroita valvomaan kotona karanteenissa olevia mahdollisesti sars-keuhkokuumetartunnan saaneita ihmisiä.

Karanteenissa oli parhaimmillaan n. 500 ihmistä, joille soitettiin valvontapuhelu useaan otteeseen päivässä. Tällöin heidän oli siirryttävä nettikameran eteen, jotta voitiin varmistua siitä, että he noudattivat kotonaolopakkoa.

Henkilö, joka jäi kiinni karanteenin rikkomisesta, sai elektronisen rannetunnistimen, joka ilmoitti viranomaisille heti jos henkilö poistui kotoaan. Isoveli valvoi. George Orwellin kauhuskenario toteutui kirjaimellisesti.

Kuvachattailu on kova juttu
Maailman nettikameroita kannattaa etsiä valmiilta linkkisivuilta. Näitä on netissä kymmenittäin hiukan eri painotuksin. Osa linkkisivuista on kokoamasivuja, osa on keskittynyt erikoisuuksiin, osa on ns. adult-camera sivustoja.
Oikeilla hakusanoilla löydät nopeasti linkkisivujen lisäksi myös sivuja, joilta voit ladata itsellesi nettikameran tarvitseman ohjelman. Netissä on myös runsaasti sivuja, joilla voit liittyä jonkin webbikamera-aiheisen webringin jäseneksi. Tai voit ryhtyä harrastamaan kuvachattailua. joka on tällä hetkellä yksi netin kuumimmista aiheista. Tietysti voit aina perustaa oman kotikameran ja liittää sen nettiin.

Ihmisten joko tarkoituksellinen tai vapaaehtoinen valvonta tai seuranta on keskeinen osa webbi-kameroiden maailmaa. Webbi-maailman mikrokosmos on myös täynnä nettikuuluisuuksia ja mitä erilaisemmissa paikoissa olevia nettikameroita.
Nettiaddiktit pyrkivät lyömään kilpailijat laudalta mitä eriskummallisimmilla sovelluksilla.
Nettikameroita on asetettu jääkaappeihin, joiden kuva näkyy vain silloin kun kaapin ovi aukaistaan, nettikameroita on asetettu wc pöntön pohjalle, taksiin kuvaamaan eteenpäin ja takapenkille, silmälasin sankaan ja tiikerin häkkiin, vain muutamia paikkoja mainitakseni.

Jennifer Rigley
Ensimmäinen maailmanmaineeseen nettikameran avulla noussut yksityinen henkilö on nimeltään Jennifrer Rigley. Jennifer keksi asettaa nettikameran makuuhuoneeseensa vuonna 1997. Siitä lähtien sadattuhannet ihmiset ovat seuranneet Jennin elämää päivästä toiseen.
Jennifer poikkeaa monista muista netin kameratytöistä (camgirls) siinä, että lapsetkin voivat katsella hänen nettielämäänsä.
Aivan samaa ei voi sanoa netin monesta muusta �camgirlistä�, joiden periaatteena on, että �Vilauta Sinä Visaa niin minäkin vilautan�.
Jenniferistä syntyi nopeasti ilmiö. Jenniferin ympärille kehittyi kokonainen alakulttuuri, joka voi edelleen hyvin. Yksi tämän alakulttuurin keskeisiä toimintoja on kaapata kuva Jennin elämästä ja liittää sen jälkeen kuvakaappaus omalle fanisivulle. Mitä enemmän kuvakaappauksia. Sen suurempi Jennifer Rigley-fani olet.

Jennnifer
“My name is Jennifer Ringley, and I am not an actor or dancer or entertainer. I am a former computer geek and currently work for a nonprofit social service agency. This is my homepage, my website, and JenniCam is a part of it...�

Näin Jennifer kertoo itsestään omalla JenniCam sivullaaan. Varsin tavallinen tyttö tämä Jenni.

“I have a regular job that keeps me away from home 40+ hours each week. That's life. You may see me working at my computer, watching television, or being intimate. You may see nothing but animals or walls all day long.�

Vakuutteluistaan huolimatta Jenni on aito exibitionisti, joka nauttii siitä että häntä seurataan ja ihaillaan. Jenni on ryhtynyt julkaisemaan jennirunoja ja pitämään avointa jennipäiväkirjaa.
Jos Jenni saa tyydytyksen olemalla esillä, niin pikku peepingtommyt ja willy voyeristit saavat hekin osansa seuraamalla Jenniferin elämää.

Netin kameramaailmaa himmentää hiukan pornografian ylitarjonta. Tavallisiakin kamerayhteyksiä etsivä törmää erilaisia adult-palveluita tarjoaviin sivuihin. Näiden käyttäminen on jokaisen oma asia, mutta ei välttämättä se että sivuilta voi saada vaikkapa firman koneelle viruksen tai ohjelmanpätkän joka tutkii koneesi sisällän ja lähettää tiedot edelleen palvelun tarjoajalle.

Katsele kameralla
Luot pienellä vaivalla itsellesi mitä mielikuvituksellisemman webbimatkan. Voit seurata vaikkapa auringon nousua ympäri maapallon tai seurat linninmunien kuoriutumista ja matkustaa newyorkilaisessa taksissa tai jäädä odottamaan josko Jennifer ilmestyisi kameran näkökenttään tai Bill sattuisi avaamaan jääkaappinsa. Muista myös erilaiset keli- ja palvelukamerat. Niitä kannattaa hakea erikseen hakukoneella. Iloista kameramatkaa!

Jenni Cam
The Peeping Moe's JenniCAM Fan Page
Last Week at Jenni's Place
Live FROM MY BEDROOM (Essee)
JenniCam Is in Love ... With Users
Jenni WebRing

Kameralinkit

Suomalaisia kameroita
Web-kamerat
Maailman nettikamerat
Suomen virtuaalisesti parhaat
Open Directory
EarthCam
Chieldfriendly webcams
Alunlt webcam and chat
Webcam Central
Webcam chat and more
Mikrobitrti – artikkeli
Antti Kuikan linkkisivu

Alan Bitit

P.S Jos Sinulla on tiedossasi linkkejä tästä aiheesta, lisää ne TÄSTÄ:
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter