Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


keskiviikkona, marraskuuta 12


 

Salainen, salaisempi, salaisin

Jos et löydä etsimääsi asiaa sivun yläosasta, vieritä sivua alaspäin kunnes löydät etsimäsi kohdan. Jos et vieläkään löydä, tutki arkistoa. Tämän sivun materiaali on tekijänoikeuslain alaista.

Sanat: salainen salaiset salaseura salaseurat salaliitto salaliitot muurarit vapaamuurarit bilderberg vala esoteeriset oppi opit illuminaatit illuminaattien valastuneiden veljeskunta temppeliritarit ruusuristiläiset ruusu-risti salatiede

Hakusanalla salainen ei löydä netistä suuria salaisuuksia mutta kylläkin puuhastelua pitkäksi aikaa. Netin salaisuudet löytyvät, jos löytyvät, aivan toisin keinoin ja toisilla sanoilla. Tosiasia on tietysti että netissä on suuriakin salaisuuksia mutta ne on tarkoitettu vain rajatulle määrälle valikoituneita ihmisiä.
Salaisuuksia on piilotettuna kuviin (steganografia), niitä on gryptattuna eli salakirjoitettuna, niitä on säilöttyinä kansioihin (niihin ei johda linkkejä). Salaisuuksia on kätkettyinä koodeihin ja salaisia ohjeita on gif ja jpg sekä png kuvissa joiden sisältöä hakukoneet eivät näe. Tässä salaisuuksia lähestytään kieli poskella ja terveen ennakkoluulottomasti.
Hakusana salainen kirjoitettuna Eniroon tuo 7860 osumaa. Hakutuloksen purkaminen on hauskaa. Tässä muutamia poimintoja.

Salainen tiedekunta
Salainen tiedekunta on Helsingin yliopistoon vuonna 1998 perustettu kognitiotieteen monipuolista opetusta ja tutkimusta kehittävä organisaatio. Muutaman aktiivisen opiskelijan alullepanema hanke on muutamassa vuodessa kasvanut useita laitoksia sisältäväksi täysimittaiseksi tiedekunnaksi.
Salainen tiedekunta

Karate Dojo
Jotkut salaiset sivut ovat niin salamyhkäisiä että niiden salaisuus ei hevin paljastu ainakaan ensikertalaiselle selailijalle. Näin on laita Salaisen Dojo-Karate sivujenkin kohdalla. Kun salaisuus sitten selviää on seurauksena vapauttava tunne. Ei muuta kuin tutkimaan salaista karatetekniikkaa.
Karate Dojo

Salainen Bilderberg kokous
Suomalaisuuden liitto kertoo sivuillaan salaisesta bilderberg-kokouksesta:
� Pääministeri Paavo Lipponen puolestaan yhdessä ruotsalaismielisen ministeri Olli-Pekka Heinosen ja Helsingin Sanomain päätoimittaja Janne Virkkusen kanssa vieraili salaisessa Bilderberg-kokouksessa vuonna 2001. Näissä kokouksissa joukko maailman politiikan ja talouselämän huippuja on jakanut maailmaa uudelleen toukokuusta 1954 lähtien — järjestön nimi tulee alankomaalaisesta hotellista, jossa ensimmäinen kokous pidettiin.�
Bilderberg
Puolisalaiset herrakerhot
MTV Uutiset
Bilderberg muurarit
Jyrisevä hiljaisuus
Salaseura Bilderberg
Secret lobbying for Anti-Democratic

Bacardin salainen rommisota Kuubassa
Kolumbiassa vuonna 1961 syntynyt Hernando Calvo Ospina kirjoittaa mielellään tulenaroista aiheista. Vallanpitäjät eivät ole aina kohdelleet tutkivaa journalistia silkkihansikkain. Calvon vuonna 2000 julkaistu tarina Bacardín salaisesta sodasta marssittaa lukijan eteen merkillisen parivaljakon: maailman tunnetuimman rommijätin ja Ronald Reaganin kommunismin vastaisen ristiretken tueksi perustetun kuubalais-yhdysvaltalaisen CANF-säätiön. Calvo kertoo hengästyttävän yksityiskohtaisesti häikäilemättömästä suuryrityksestä, joka sai tärkeän roolin Yhdysvaltain ulkopolitiikassa.
Rommisota

Salainen Oppi
Kovin salainen ei madame H.P. Blavatskyn salainen oppi ole, koskapa netistä löytyy hänen nimeään kantava opintopiiri. Helena Petrovna Blavatsky oli ns. teosofisen liikkeen toinen perustajajäsenistä.
Salainen oppi
Tutkimus teosofisen liikeen synnystä (Turun yliopisto)

Vatikaaninen salainen arkisto
Vatikaanin arkisto sai alkunsa kristinuskon ensimmäisten vuosisatojen aikana. Artikkeli käsittelee arkiston historiaa, organisaatiota, keskeisiä kokoelmia, sekä merkitystä tutkimukselle.
Salainen arkisto

Eksperttiyden teorian salainen historia
Tämän tekstin tarkoitus on sekoittaa pakkaa vielä vähän lisää, sillä mukaan tulevat muunmuassa vapaamuurarit ja hermeettinen tieto, tukevalla MuTu-pohjalla. Puolustukseksi vielä: nämä pohdinnat syntyivät jossakin muodossa tehdessämme lehteemme salaliitto/millennium/reunatiede-numeroa. Tämä teksti ei ole ehtinyt reagoida täällä käytävään keskusteluun. (Lainaus sivulta)
Eksperttiyden teoria

Salainen poliisi avautuu hitaasti
Suomen kansan turva, suojelupoliisi täyttää 50 ja voi paremmin kuin koskaan. Mutta mihin suojelupoliisia tarvitaan vai tarvitaanko sitä enää mihinkään? (Ylioppilaslehti)
Salainen poliisi
SUPO

Suojelupoliisi valvoo
Poliisin henkilörekistereistä annetun lain nojalla suojelupoliisi antaa luotettavuuslausuntoja henkilöistä, jotka hoitavat tai pyrkivät tehtävään, johon liittyy mahdollisuus aiheuttaa vaaraa valtion turvallisuudelle tai vahinkoa huomattavalle yleiselle tai yksityiselle taloudelliselle edulle. Luotettavuuslausuntoja voidaan antaa määrättyihin virkoihin hakeneista tai yksityisten yritysten työntekijöistä. Lausuntojen antaminen on keskitetty suojelupoliisille sen vuoksi että juuri sen omaan henkilörekisteriin, suojelupoliisin toiminnalliseen tietojärjestelmään, on koottu valtion turvallisuuden kannalta keskeisiä tietoja.
Ihmisoikeusliitto

Salaiset kiljuhanhet
8.7.1990 kirjoitettu Salainen selostus vuoden 1990 kiljuhanhi-istutuksesta WWF:lle ja sen kiljuhanhityöryhmälle 2.7.-6.7.1990 salaisessa paikassa käyneen istutusryhmän: Antti Lehmus, Ilkka Lehmus, Pekka Nieminen ja Eino Merilä puolesta viimeksimainittu toiseksi viimeisen toivomuksesta mutta muita jäseniä kuulematta
Kiljuhanhet

Bushin salainen suunnitelma
Salainen suunnitelma USA:n maailmanherruuden toteuttamiseksi osoittaa, että George W. Bush kabinetteineen suunnitteli harkittua hyökkäystä Irakia vastaan jo ennen kuin hän astui virkaansa tammikuussa 2001, kertoi skotlantilainen The Sunday Herald -lehti Neil Mackayn kirjoittamassa jutussa 15. syyskuuta.
Suomen Rauhanpuolustajat

Salaisempi, salainen
Ihmisiä on vuosituhansien aikana kiehtonut kaikki salaiseksi julistettu. Salaisuuksien ulkopuolelle jätetyt ovat innolla pyrkineet salaisuuksien äärelle ja aina myös levittäneet joko todellisia tai oletettuja tietoja salaisuuksista.
Arkipäiväisessä keskusteluissa salaisuudet ja salamyhkäisyys liittyvät useimmiten vapaamuurareihin, erilaisiin salaliittolaisteorioihin tai mormonien salaisiin temppelirituaaleihin. Kaikista näistä on netissä runsaasti sivustoja. Eri asia on sitten kuinka moni sivustoista kertoo sen lopullisen totuuden. Sen täytyy jokainen päätellä itse. Pohtia voi esimerkiksi sitä, onko vapaamuurarien "salaisuus" rituaaleissa vai ovatko todelliset salaisuudet veljespiirin keskenään tekemissa sopimuksissa.
Free Masonary Watch
Paremmaksi ihmiseksi vapaamuurarien avulla
Vapaamuurarit ja Wicca
Ervasti: Mitä vapaamuurarit tavoittelevat
Vapaamuurarit
Le droit humain
Vapaamuurariuden luonee
Vapaamuurarius yhdistystoimintana
America and the Illuminati
Muurarit kaiken takana
Saatanan palvonta on nuori kultti
Globalismin ideologia
Salaisuudet

Tamperelainen Pekka Lahtinen on koonnut otsikossa mainitun nimiseen vuonna 1994 julkaistuun kirjaansa laajan tietoaineiston niistä kytköksistä, joita näkymättömällä valtaeliitillä on maailman poliittisiin ja taloudellisiin valtaryhmittymiin ja maailman tapahtumiin. Seuraava kooste sisältää eräitä pääkohtia niistä salaliittoja koskevista tiedoista, joita tämä 65 -sivuinen kirja sisältää
Salalaliitot
Lahtisen kirja

Salaseurat – lyhyt oppimäärä
Maailmanlaajuinen okkultistinen salaliitto on myytti, joka aina toisinaan putkahtaa päivänvaloon. Salaliittoon ovat sekaantuneet ainakin vapaamuurarit, temppeliherrat, ruusuristiläiset, natsit, kuninkaallinen salainen palvelu, Yhdysvaltojen johto ja Vatikaani. Myyttiin kuuluu että ryhmien juuret ovat muinaisessa Egyptissä ja maailmaa hallitseva salaliitto on säilynyt hengissä vuosituhansia. Kilpailevista salaliitoista löytyy sitten ainakin kommunistien, juutalaisten ja kiinalaisten maailmanvalloitussuunnitelmia. Eikä pidä unohtaa olemassa olevia rikollisjärjestöjä Mafiaa, Kolumbian huumekartelleja tai kiinalaisia salaseuroja triadeja, joiden lonkerot leviävät niin ikään laajalle. (Lainaus sivulta)
Salaseuerat

Kirkkohistorian suuret valheetKirkkohistorian oppikirjat kertovat kristinuskon voittaneen pakanuuden kolmesataa vuotta kestäneiden vainojen jälkeen. Monet ovat nielleet kirkon propagandan sellaisenaan ja toiset ovat olleet valmiit hylkäämään koko kristinuskon sillä perusteella, että kirkko valehtelee. Mutta kun kirkko ja kristinusko pannaan omiin lokeroihinsa, asia selvenee. Osmo Pöysti: KIRKKOHISTORIAN SUURET VALHEET (Lainaus sivulta)
Suuret valheet
Vaikutusvallan A, B ja C
Historia Arcana – salaseurojen ja tieteiden yleinen aikajana
Salakirjoituksen murtamisen historiaa

SalaseurojaRuusu-Ristin Veljeskunta, Temppeliherrain Ritarikunta, Jesuiitta Veljeskunta, Vapaamuurarit, Carbonari-seura

Salaseuroja
Ensimmäisen mooseksenkirjan salatieteellinen selitys
EV.lut kirkolla on mainio sivusto uskonnoista, jossa sivutaan myös salaseuraisuutta.
Mormonien salat
Uskontojen uhrien tuki
1900-luvun esoteria
Harry A.M. Hildenin artikkeleja

Netti tarjoaa tietysti runsaasti materiaali myös salaiselle hörhöilylle
Onko George W. Bush aidosti uudestisyntynyt
Urantia kirja
Profetiat, ennustukset
Noituus & Satanismi
Zarethin opetukset
Noita ja Saatana
Mestari tulee

Varsinkin englanninkielellä löytyy valtaisa määrä linkkejä erilaisiin esoteerisiin, occultisiis, satanistisiin jne, sivuille.
Espteric link index
Esoteric and masonary links – Britannia
Esoterism Search Engine
Search Engine of the Occult Internet
Occult links
Satanism Links
First Church of Satan Links
Totuus Scientologiasta

Internetistä on helppo löytää mitä haluaa. Vain muutama oikein valittu hakusana ja hakukone sylkee eteesi hakulistan. Sinun tehtäväksesi jää poimia jyvät akanoista. Kukaan muu ei voi sitä tehdä puolestasi. Netissä on hyvä muistaa että läheskään kaikki mitä näet ja luet ei ole totta. Nettiä tulee tarkastella kriittisesti. Mitä rennompi ote nettiselailuun sen parempi.

Alan Bitit
P.S Jos Sinulla on tiedossasi linkkejä tästä aiheesta, lisää ne TÄSTÄ:
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter