Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


perjantaina, marraskuuta 7


 

WC:n seinässä on totuus

Jos et löydä etsimääsi asiaa sivun yläosasta, vieritä sivua alaspäin kunnes löydät etsimäsi kohdan. Jos et vieläkään löydä, tutki arkistoa. Tämän sivun materiaali on tekijänoikeuslain alaista.

Sanat: wc wc:n seinäkirjoituksia seinäkirjoitus vessakirjoitus vessakirjoituksia huussi vessahuumoria veskihuumoria huumoria

Oletko koskaan wc:ssä asioidessasi jättänyt jälkeesi seinäkirjoituksen? Minä olen monta kertaa tuntenut tarvetta kommentoida seinäkirjoituksia, mutta huono onni kynän suhteen on estänyt osallistumisen keskusteluun tällä kansalaisfoorumilla.
Aina asioidessani yleisessä wc:ssä pyrin lukemaan seinäkirjoituksista suurimman osan, jos vain olosuhteet sen sallivat. Ehkä parhaiten on jäänyt mieleeni vessakirjoitus Vaasan kauppakorkeakoulun ravintolan wc kopista.

Elettiin 70-luvun alkua ja olin nuorena miehenä parin viikon reissulla Vaasassa. Ko. kauppakorkeakoulu tunnettiin oikeistolaisena oppilaitoksena mutta koulussa oli myös vahva taistolainen oppositio. Tästä ehkä johtuu että eriön seinään oli ilmestynyt seuraava kirjoitus:

�Porvari, olet nyt yleisessä wc:ssä. Eikö se sodi ideologiaasi vastaan?�

Jostain syystä teksti hymyilyttää minua yhä. Vaasasta on jäänyt mieleeni toinenkin vessakirjoitus. Se oli ravintola Fondiksen ovessa. Ravintola oli siihen aikaan paikallisen nuoren älymystön kallistelupaikka. Ravintolan vessan ovessa oli kolmen eri henkilön filosofinen seinäkeskustelu tähän tapaan.

�Tämä on fondiksen ovi�

�Millä Sinä todistat sen�
�Kokeile päälläsi"

Tule poika perjantaina kello 18.00

Useimmat vessakirjoitukset ovat surkimusten sinne jättämiä tyyliin �Tule poika perjantaina kello 18.00 tänne niin… tai sitten vain pelkkiä hävyttömyyksiä ja rivouksia.
Siunattu internet on nyt tuonut wc:n seinäkirjoitukset niidenkin ulottuville, jotka eivät ole kehdanneet tai jaksaneet jättää mielipidettään tälle kansankulttuurin foorumille.
Voit jättää internetissä olevalle wc:n seinälle oman aatoksesi.

Osoite on tässä.


Tässä linkki, joka johtaa Tampereen yliopiston miesten ja naisten vessaan;
Linkki:

Seinäkirjoituksia voi löytää mistä tahansa, missä vain joukko ihmisiä on viettänyt pidemmän aikaa. Tai missä pitkästynyt ihminen on purkanut mieltään kirjoittamalla, kaivertamalla, veistämällä tai muodostamalla kirjaimia esimerkiksi pienistä rantakivistä.

Ilman mitään tieteellistä luokittelua voi nimetä ainakin seuraavat alueet: seinäkirjoitukset (graffitit), wc:n seinäkirjoitukset, varuskuntakirjoitukset, vankilakirjoitukset, bussipysäkkikirjoitukset, odotushuonekirjoitukset ja pulpettikirjoitukset.
Luetteloon pitäisi vielä ehkä lisätä luontoon jätetyt rantakalliokirjoitukset, joita voi poikkeuksetta kutsua töherryksiksi ja merimiesten laitureihin jättämät kirjoitukset.
Parhaimmilaan tämä luovuuden laji sisältää syvällisiä totuuksia ihmisestä ja elämästä. Huonoimmilaan rivouksia, säädyttömyyksiä tai silkkaa nonsenseä sekä töherryksiä ja vahingontekoa.

Kuin seinästä reväisty

Jos Batman kerran on niin terävä, niin miksi hän pitää alushousuja päällyshousujen päällä?

-Mikä on vihreä ja haisee sianlihalle?
-Kermitin keskisormi.

Viikon virallinen palindromi:
Sine, pese se penis!

Miksi sanotaan että pienet tytöt on tehty sokerista ja kukkasista, kun he kerran tuoksuvat sillille?

Mene kirkkoon nyt, vältä jouluruuhka.

Jos lumi on keltaista, älä syö sitä.

Pese kätesi huolella. Et tiedä missä saippua on ollut.

Yliopiston naisten wc
-Odotas sitä hetkee, kun luennoitsija pyytää sua kaljalle, silloin viimeistään on idiootti.
-Onks joku pyytänyt?
-On. Ja kokemus opetti, että älä koskaan sekaannu esimiehiisi, siis miehiin, joista olet esim. opinnoissa riippuvainen.

Onko mahdollista löytää unelmien mies?
-On, mutta hänet on luultavasti joku löytänyt jo ennen sinua.
-On, ainakin jos harrastaa kollektiivisia ja kovin populaarisia unelmia.
-Riippuu unelmista.
-Entä jos se asuu jossain saatanan kaukana, eikä halua kaukorakkautta?!
-Eihän kukaan kaukorakkautta halua, mutta joskus on pakko olosuhteiden takia!Voit hakeqa aiheeseen liittyviä sivuja myös hakusanoilla: veskihuumori vessahuumori wc huumoria


Paskapuhetta

Alan Bitit
P.S Jos Sinulla on tiedossasi linkkejä tästä aiheesta, lisää ne TÄSTÄ:
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter