Plokkaa on Alan Bitin yksityinen harrastus ja päänsärky


keskiviikkona, maaliskuuta 3


 

author hakulausekkeessa 8

Sanat: author, google-haku, google haku, erityisominaisuudet

Jos olet innokas nyyssien kirjoittaja tai käyt silloin tällöin nyysseissä, sinun kannattaa kokeilla author operaattoria. author palauttaa kaikki määritellyn ”autthorin” kirjoittmat nyyssit., Kirjoita: author:kari author:korhonen niin saat tulokseksi henkilön tai henkilöiden Kari Korhonen kirjoittamat viestit. Jos haluat tietää, onko Kari kirjoittanut mitään aiheesta kilpaurheilu, kirjoita kilpaurheilu author:kari author:korhonen

Nettietsivä vauhdissa

author operaattorin käyttö mahdollistaa mm nyysseihin kirjoittaneiden sähköpostiosoitteiden määrän selvittämisen. Karin tapauksessa selviää, että nyysseihin on lähettänyt viestejä joko yksi Kari Korhonen, jolla on monta osoitetta tai sitten useampi saman niminen henkilö. Haku author:kari author:korhonen antaa tulokseksi 145 osumaa. Viestien läpikäyminen paljastaa, että karikorhosilla on käytössään ainakin seuraavat sähköpostiosoitteet:

karikor@eiroskaa.hotmail.com
karikor@nospam.hotmail.com
kmkorhonen@hotmail.com
kari.korhonen@ppf.inet.fi
karikorh@karik.pp.fi
kari.korhonen@pp.inet.fi*


*Mikään ei tietenkään puhu sen puolesta että kaikki haulla nyysseistä löytyvät karikorhoset olisivat yksi ja sama henkilö. Siihen ei Googlekaan kykene.

Kaikkien viestien läpikäyminen saattaisi paljastaa myös sen, kirjoitteleeko Kari Korhonen viestejä työpaikkansa tai oppilaitoksensa sisältä. Ainakin yhdestä Karin lähettämistä viesteistä selviää myös hänen kännykkänumeronsa. 2 lankaliittymää ja faxinumero sekä osoite, Näin Karin profiilin piirtäminen helpottuu.

Se olisi kuitenkin kohtuutonta tässä yhteydessä.
Kari(t) vaikuttaa mukavalta ja avoimelta mieheltä. En tunne henkilökohtaisesti ainuttakaan Kari Korhosta. Valitsin nimen, koska korhosia on suomessa eniten ja Kari on varsin yleinen etunimi. Väärinkäsitysten välttämiseksi lienee syytä pyytää kaikilta karikorhosilta anteeksi jo etukäteen.


Kokeile: author:kari author:korhonen
Kokeile: kilpaurheilu author:kari author:korhonen
Kokeile: * author:karikor@hotmail.com
(ja tietysti muut meiliosoitteet)


Alan Bitit

Jos teet hyviä löytöjä, kerro niistä minulle. Minä kerron ne edeleeen.

P.S Jos Sinulla on tiedossasi linkkejä tästä aiheesta, lisää ne TÄSTÄ:
Links to this post:

Luo linkki<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

  • Counter Stats
    car leasing
    car leasing Counter